Search

Η πιο αργοπορημένη πτήση για το 2018 ξεκινάει από την Ελλάδα

Το αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, μπορεί σύμφωνα με την AirHelp να θεωρείται το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο για το 2018, αλλά από τα στατιστικά της εταιρείας προέκυψε και μία ατασθαλία στις αερομεταφορές για ένα δρομολόγιο που ξεκινάει από την χώρα μας. Πρόκειται για την πτήση που συνδέει την Μύκονο με το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, η οποία είναι η πλέον καθυστερημένη στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Independent, οι πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Νησί των Ανέμων προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου, την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2018, απογειώθηκαν 3 στις τέσσερις φορές (75,21%) με καθυστέρηση. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν η σύνδεση Λισαβόνας με το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο της Ρώμης (74,36% περιπτώσεις καθυστέρησης) και της Λισαβόνας με τις Βρυξέλλες στην τρίτη θέση (73,99%) στην Ευρώπη.

Τα βρετανικά αεροδρόμια σύμφωνα με την Daily Mail, έρχονται πρώτα σε καθυστερήσεις (σ.σ. αφορά καθυστερήσεις στην απογείωση για πάνω από 15 λεπτά), καθώς “εμπλέκονται” στις 50 από τις 100 πιο καθυστερημένες πτήσεις στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close