Search

Στις 18 Ιανουαρίου ξεκινά το 23ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά

Με σύνθημα και για το 2019 «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», για 23η συνεχόμενη χρονιά, το Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων) και έρχονται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), με χορηγό επικοινωνίας την Athens Voice.

Από τις 18 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου και για είκοσι τέσσερις ημέρες, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», περισσότερα από 7.500 τίτλοι βιβλίων θα συγκεντρωθούν στο Παζάρι. Οι τιμές που ξεκινούν από το 1€, με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% της αρχικής τιμής. 

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει πολλούς τίτλους βιβλίων για όλα τα ενδιαφέροντα και τις ηλικίες, σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση

Στόχος των διοργανωτών του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.) είναι όλοι να έχουν ένα βιβλίο στην κατοχή τους, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.

Το Παζάρι Βιβλίου θα λειτουργεί καθημερινά, καθώς και Σάββατα και Κυριακές 09.00-21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επιμέλεια: Κατερίνα Σχοινά, Φιλόλογος – Δημοσιογράφος

Πηγή: Athens Voice

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close