Search

The White Collection : Ο οίκος νυφικών που στη βιτρίνα του παρουσιάζει αναπηρικό αμαξίδιο

Ο οίκος νυφικών βρίσκεται στο Portishead, του Somerset στη Μεγάλη Βρετανία και στις βιτρίνες του έχει μια κούκλα επίδειξης καθισμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Ιδιοκτήτριες του οίκου είναι οι αδερφές Άλεν και προέβησαν σε αυτή την ενέργεια για να εμπνεύσουν και τους υπόλοιπους καταστηματάρχες της περιοχής να κάνουν το ίδιο.

«Είναι πραγματικά όμορφο να έχεις θετική ανταπόκριση αλλά από την άλλη είναι λυπηρό να βλέπεις τόσο σπάνια αναπηρικό αμαξίδιο σε βιτρίνα καταστήματος», είπε η Λόρα Άλεν.

Η βιομηχανία των νυφικών δεν στοχεύει σε αποκλειστικό κοινό, πρόσθεσε η Λόρα και τόνισε πως στα περισσότερα καταστήματα νυφικών, οι βιτρίνες παρουσιάζουν το ίδιο αδύνατο μανεκέν.

«…αλλά όλοι παντρεύονται και δεν έχει καμία σημασία για το πώς μοιάζεις ή το πώς είσαι. Εκείνη η ημέρα θα είναι πραγματικά ξεχωριστή».

Η ανάρτηση της Beth Wilson, που τα τελευταία πέντε χρόνια χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο έγινε viral στο Twitter.

«Δεν χρειάζομαι νυφικό, αλλά σίγουρα θα ένιωθα πολύ πιο χαρούμενη σε ένα μαγαζί που θα ένιωθα αποδοχή, με το αναπηρικό αμαξίδιο και όλα».

Επιμέλεια : Γιώργος Μαράτσης

Πηγή: Lifo

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close