Search

Θεσσαλονίκη: Freddo cappuccino με selfie πάνω στο αφρόγαλα

Πώς θα σας φαινόταν αν ο πρωινός σας καφές είχε πάνω του το δικό σας πρόσωπο στην κυριολεξία; H Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα γνωστή ως η πόλη του καφέ στην Ελλάδα. Η καφετέρια όμως “Colored Coffee” δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την ευρεία φήμη, αλλά την ανέπτυξε ένα βήμα παρακάτω.

Αν, λοιπόν, σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα εκεί, να ξέρετε πως μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας μοναδικό freddo cappuccino με τη selfie σας πάνω στο αφρόγαλα!

Εκτός από την κατηγορία καφέ και την ανάλογη δόση ζάχαρη, μπορείτε να βάλετε και τη δική σας εικόνα πάνω στον καφέ. Έτσι, θα έχετε το “selfieccino” σας, όπως το έχουν βαφτίσει οι ιδιοκτήτες του καφέ, που ετοιμάζεται εκείνη τη στιγμή και υπάρχει σε δύο διαφορετικές συνταγές, σε καφέ ή  σε σοκολάτα.

Δεν ξέρουμε πως δημιουργείται αυτός ο καφές και ποιος είναι ο τρόπος. Οι ιδιοκτήτριες δεν αποκαλύπτουν τα μυστικά της διαδικασίας. Έχουν δηλώσει πως πρόκειται για παγκόσμια πατέντα, αν και στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και πολύ καιρό σε πολλά μαγαζιά. Δε γίνεται όμως σε κρύο καφέ και εδώ στην Ελλάδα το κατάφεραν!

Αν πάλι δε θέλετε “selfieccino”, μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικό χρωματιστό καφέ, ανάμεσα στην ποικιλία που υπάρχει!

Επιμέλεια: Κατερίνα Σχοινά, Φιλόλογος – Δημοσιογράφος

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close