Search

Παιδιά διασήμων που μοιάζουν καταπληκτικά με τους γονείς τους

Όλοι γνωρίζουν πώς λειτουργούν τα γονίδια, αλλά προκαλεί έκπληξη σε κάποιες περιπτώσεις η ομοιότητα παιδιών και γονιών. Η ομοιότητα των νέων μικρών αστεριών με τους διάσημους γονείς τους γοητεύει…. Ας τις απολαύσουμε!!!!

Ο Τομ Χανκς είναι διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές μεγάλες ταινίες και έχει κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο γιος του Κόλιν Χανκς μοιάζει πολύ με τον πατέρα του σε νεανική εκδοχή του.

Cindy Crawford και Kaia Gerber

Η Kaia Gerber κληρονόμησε το μόντελιγκ από τη διάσημη μητέρα της, αλλά και την ομορφιά της και το υπέροχο στυλ της ως μοντέλο.

David Beckham και Brooklyn, Romeo και and Cruz Beckham Μπρούκλιν.

Τα τρία αγόρια του David με την Victoria Beckham σαφώς ανταγωνίζονται σε πολλά τον 35χρονο μπαμπά τους και όλα έχουν πάρει την καλή εμφάνιση του μπαμπά τους.

Brad Pitt και Shiloh Jolie-Pitt

Η ομοιότητα μεταξύ Brad Pitt και της 13χρονης κόρης του Shiloh Jolie-Pitt είναι εντυπωσιακή. Αυτό το πανέμορφο κοριτσάκι ωστόσο έχει δικό του τύπο!

Demi Moore και Rumer Willis

Η Demi Moore και η Rumer Willis θα μπορούσαν να είναι αδελφές! Η Rumer μοιράστηκε πρόσφατα την αδελφοποιημένη φωτογραφία στη σελίδα Instagram της, γράφοντας “Αυτή την στιγμή συνειδητοποιώ ότι στην πραγματικότητα γίνομαι ίδια η μητέρα μου”

Katie Holmes and Suri Cruise

Η κόρη της Katie Holmes με τον Tom Cruise έχει πάρει χαρακτηριστικά γνωρίσματα κι από τους δυο γονείς της, συμπεριλαμβανομένης της χαριτωμένης μύτης της μαμάς της και των εντυπωσιακών ματιών του μπαμπά της.

Reese Witherspoon και Ava Phillippe

Σε ηλικία 17 ετών, η Ava Phillippe είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τη μητέρα της, η οποία ήταν μόλις 23 ετών όταν γέννησε την Ava.

Uma Thurman και Maya Thurman-Hawke

Η Maya Thurman-Hawke είναι μια ίδια μικρή η Uma! Τόσο η Maya όσο και η μητέρα της έχουν ίδιο σχήμα προσώπου και μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές.

 Ο Clint και ο Scott Eastwood


Ο Scott Eastwood είναι το πλήρες αντίγραφο του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη του Clint Eastwood στα νιάτα του.

Meryl Streep και Mamie Gummer

Η Mamie Gummer είναι τόσο εντυπωσιακή όπως κι η μητέρα της, Meryl Streep και της μοιάζει πολύ τόσο στις χειρονομίες, όσο και στα χαρακτηριστικά του προσώπου και κυρίως στο βλέμμα.

Julianne Moore και Liv Freundlich


Η Julianne Moore έχει κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά και την λευκή επιδερμίδα της στην κόρη της Liv Freundlich, καθώς και την ίδια έκφραση, όταν γελούν.

Η Heather Locklear και η Ava Sambora

Η Ava Sambora όσο μεγαλώνει μοιάζει με τη μαμά της Heather Locklear, στα λαμπερά μάτια, στα ξανθά μαλλιά και σε αρκετά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Robin Wright και Dylan Penn

Η Dylan Penn λένε ότι είναι μια μικρή έκδοση της μητέρας της, έχοντας κι αυτή μια εκπληκτική  εμφάνιση.

John και Sean Lennon

Έχουν περάσει 39 χρόνια από τη δολοφονία του John Lennon το 1980 στη Νέα Υόρκη. Ο γιος του Sean Lennon μοιάζει εξαιρετικά με τον πατέρα του και ακολουθεί τα χνάρια του στην μουσική

Jennifer Garner και Violet Affleck

Η Violet Affleck κόρη του διάσημου ηθοποιού Ben Affleck έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την πανέμορφη μητέρα της Jennifer Garner.

Επιμέλεια: Βίκυ Μπαφατάκη

Πηγή: https://www.buzzfond.com

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close