Search

Βιβλίο αφιερωμένο στον Kurt Cobain

Ο Ντάνι Γκόλντμπεργκ, μάνατζερ του grunge συγκροτήματος Nirvana την περίοδο 1990 με 1994, σκοπεύει να εκδώσει βιβλίο με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Kurt Cobain.

Το εν λόγω βιβλίο θα έχει τίτλο «Serving The Servant: Remembering Kurt Cobain» και θα περιέχει τις αναμνήσεις του Γκόλντμπεργκ όσον αφορά τον Cobain, συνεντεύξεις με την σύζυγο του Cobain, Courtney Love, συνεντεύξεις με τα μέλη των Nirvana αλλά και με την οικογένεια και τους φίλους του front man της μπάντας.

«Άρχισα να δουλεύω με τον Κερτ τη χρονιά πριν από την ηχογράφηση του Nevermind και παρέμεινα κοντά του έως τις ημέρες πριν τον θάνατό του. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επικεντρώνονται συνήθως στην τραγωδία του θανάτου του. Ενώ είναι αδύνατο να αγνοήσουμε τους εσωτερικούς δαίμονες που τον βασάνιζαν, στην έρευνα και τη συγγραφή του «Serving the Servant» πιο συχνά ερχόταν στη μνήμη μου η ευφυΐα του Κερτ, η αίσθηση του χιούμορ και η ευγένειά του στους γύρω του. Ήταν τόσο περίπλοκος ώστε δεν υπάρχουν δυο άνθρωποι που γνώρισαν το ίδιο πρόσωπο, αλλά ελπίζω ότι μπορώ να προσθέσω μια άλλη διάσταση στην κληρονομιά του Κερτ», είπε ο Γκόλντμπεργκ περιγράφοντας το βιβλίο του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαράτσης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close