Search

Βραβεία Victorious 2019

Με μεγάλη λαμπρότητα και με την παρουσία διακεκριμένων επαγγελματιών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο El Convento del arte, η τελετή απονομής των Victorious Awards 2019.

Εκπρόσωποι κορυφαίων εταιριών και Ομίλων, Αθλητικών οργανισμών και Φιλανθρωπικών Σωματείων, διακεκριμένοι Επιστήμονες, Δημοσιογράφοι και Επιχειρηματίες από τον χώρο του τουρισμού πρόκειται να παρευρεθούν στην απονομή των ετήσιων Βραβείων της Victorious για να βραβεύσουν και να συγχαρούν τους μεγάλους νικητές. Ενώ θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας.

Τη βραδιά θα πλαισιώνουν μουσικά πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες και ο σκοπός που υποστηρίζεται οικονομικά είναι η μικρή Ελεονώρα, κορίτσι 2 ετών που διαγνώσθηκε από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις στα οστά.

Με γνώμονα την καθιέρωση του θεσμού αυτού σε ετήσιο, δημιουργήσαμε τα πρώτα Victorious Awards.
Η τελετή απονομής θα γίνει το Σάββατο 16/02/2019 με ώρα προσέλευσης στις 21:00 στον ατμοσφαιρικό χώρο του El Convento del arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο.

Η Victorious με δραστηριότητα στο Leasure Marketing in Tourism, αποτελεί μια ομάδα επαγγελματιών που διεκδικούν τα μέγιστα τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό τομέα. Πρεσβεύουμε πως ενωμένοι μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε στόχο και υποστηρίζουμε πως κάθε μέλος μας είναι σημαντικό και πρέπει να επιβραβεύεται και να αναγνωρίζεται.

Επιπλέον η κοινωνική συνεισφορά είναι αξία που μας χαρακτηρίζει. Η ανθρωπιά και η υποστήριξη σε οικογένειες ή ομάδες ανθρώπων που αγωνίζονται καθημερινά να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά προβλήματα μας βρίσκει αρωγούς και συμπαραστάτες.

Οι κατηγορίες βραβείων είναι οι ακόλουθες:

1 Traveller of the Year
2 Best Team Player
3 Leading Edge Marketing Τthinking
4 Inspiritual Hero
5 Lifetime Achievement Award
6 Quality Leader of the Year
7 Manager of the year
8 Woman of Leadership
9 Man of Leadership
10 Social personality award
11 Best Supportive Company
12 Favorite Supportive Artists
13 Faster in Growth
14 Important Partners Business Brands

Victorious Awards 2019
Είμαστε όλοι νικητές.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close