Search

Αγοράκι 5 χρονών με αλμπινισμό έγινε μοντέλο σε γνωστή εταιρεία ρούχων

Μία Βρετανίδα μητέρα αποκάλυψε πώς μια τυχαία ανάρτηση στο Facebook έκανε τον γιο μοντέλο για την εταιρεία Primark. Η Lucy Dawes από το Willenhall, δημοσίευσε μια φωτογραφία των παιδιών της την ώρα που έφτιαχναν κέικ κανέλας σε μια ομάδα στο Facebook που ονομάζεται Black Country Vegans.

Οι χρήστες παρατήρησαν αμέσως την «εντυπωσιακή» εμφάνιση του 5χρονου γιου του της Elijah, ο οποίος έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και λευκά μαλλιά, λόγω του αλμπινισμού του.

“Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν από τότε που ήταν πολύ μικρός ότι θα έπρεπε να γίνει μοντέλο λόγω της ξεχωριστής εμφάνισής του,” είπε η Lucy στο Metro.co.uk. “Όταν ανέβασα την φωτογραφία του, πολλοί άνθρωποι είπαν ότι είναι πολύ χαριτωμένος και μία κυρία πρόσθεσε ότι ο γιος μου έπρεπε να γίνει μοντέλο”

Η Lucy την ευχαρίστησε, αλλά η γυναίκα της πρότεινε να πάρει συμβουλές από διάφορες ομάδες μοντέλων στο Facebook.

Έτσι, η Lucy αποφάσισε να κάνει μία έρευνα για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του γιου της και, μετά από κάποιες συμβουλές από τις ομάδες, άρχισε να στέλνει φωτογραφίες του γιου της σε διάφορα πρακτορεία.

Από τότε, ο Elijah υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Primark και μέσα σε λίγες μέρες οι φωτογραφίες του στόλιζαν τα καταστήματά της!

“Πριν ήταν ένα παιδί ντροπαλό που κρυβόταν και τώρα είναι ένα παιδί που μιλάει με αυτοπεποίθηση στους ανθρώπους,” είπε η μητέρα του.

Παρόλο που η συνεργασία με την Primark ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση του γιου της, η Lucy λέει ότι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει προσγειωμένο, αφού πρώτη προτεραιότητα για ‘κείνη είναι το σχολείο του.

Πηγή: diaforetiko.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close