Search

Η επανάσταση του 1821 έτοιμη για Χόλλυγουντ

Το 2019 είναι η χρονιά που η επανάσταση του 1821 θα βρεθεί στη μεγάλη οθόνη του Χόλλυγουντ. Η Παραγωγός της ταινίας Μάριον Μητρόπουλος, σύζυγος του μεγιστάνα και πολυεκατομμυριούχου Ελληνοαμερικάνου Ντιν Μητρόπουλου, με σκηνοθέτη τον επί χρόνια συνεργάτη του Τζέημς Κάμερον (Τιτανικός), Βαν Λινγκ, έρχονται να ταράξουν τα κινηματογραφικά νερά του Χόλλυγουντ με μια ταινία για τον αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία.

Η ταινία λέγεται «Cliffs of Freedom» (Οι Βράχοι της Ελευθερίας) και η υπόθεση θέλει τον Οθωμανό συνταγματάρχη Ταρίκ να χαρίζει τη ζωή στη 12χρονη Άννα-Χριστίνα, και να την συναντάει χρόνια αργότερα, όταν έχει ξεσπάσει η Επανάσταση του 1821. Τότε ερωτεύονται σφόδρα, αλλά ο αγώνας για ανεξαρτησία είναι πάνω απ’ όλα.

Πρωταγωνιστές στην ταινία είναι η Tania Raymonde από το Λος Άντζελες, που υποδύεται την Άννα –Χριστίνα και ο 34χρονος Βρετανικής καταγωγής ηθοποιός, Zan Uddin, στον ρόλο του Τούρκου αξιωματικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά είχαν προταθεί για τους ρόλους, οι Κρίστιαν Μπέιλ, Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ, οι οποίοι όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

Σε δεύτερους ρόλους η Μητρόπουλος έχει καταφέρει να κατοχυρώσει έναν κάτοχο Όσκαρ, τον Κρίστοφερ Πλάμερ και μία κάτοχο Τόνι και Γκράμι, την Πάτι Λουπόν. Το καστ συμπληρώνουν γνωστοί Ελληνοαμερικανοί του Χόλλυγουντ όπως ο Μπίλι Ζέιν (γνωστός από τον Τιτανικό) και Κώστας Μάντιλορ και  ο Λανς Χέντρικσεν.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close