Search

Ένα γιοτ με την τελευταία λέξη της πολυτέλειας

Ο σχεδιασμός των σκαφών και η υπερσύγχρονη πολυτέλεια είναι πάντοτε δυο έννοιες συνυφασμένες. Η ιταλική εταιρεία Benetti, συνεργάζεται με την αρχιτεκτονική εταιρεία Bonetti / Kozerski, που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη για το γιοτ «Oasis 135», το οποίο διαθέτει ό,τι πιο ζωντανό, και μοντέρνο στο κομμάτι του σχεδιασμού.

Ο Giovanna Vitelli, ιδιοκτήτης του ομίλου Azimut Benetti. αναφέρει πως για περίπου 3 δεκαετίες το ύφος και ο σχεδιασμός στον τομέα των σκαφών αναψυχής δεν παρουσίασαν σημαντικές αλλαγές. «Η πολυτέλεια αντιπροσωπεύεται κυρίως από υπερβολική πολυτέλεια, που συνεπάγεται διακοσμήσεις σε πολύτιμα υλικά όπως όνυχα, σπάνια μάρμαρα και φύλλα χρυσού».

Οι αρχιτέκτονες για το εν λόγω γιοτ, επέλεξαν μια εξαιρετικής αισθητικής ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένων λευκών βερνικιών και ξύλου τριανταφυλλιάς. «Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τον αριθμό των υλικών και να αντιπαραβάλουμε τα πράγματα που μοιάζουν πολύ φυσικά με τα λουξ πράγματα» αναφέρει ο αρχιτέκτονας Dominic Kozerski.

Πηγή: In.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close