Search

Tο Μπαχρέιν βύθισε ένα πραγματικό Boeing και δημιούργησε θαλάσσιο πάρκο

Το Μπαχρέιν εξελίσσεται σε καταδυόμενο τουριστικό κόμβο, αφού δημιούργησε το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο, για να προσελκύσει τους λάτρεις των καταδύσεων.

Τα εκατό χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα έκτασης, περιλαμβάνουν ένα πραγματικό Boeing βυθισμένο σε βάθος 70 μέτρων, τα οποία κόστισαν 50 εκατομμύρια δολάρια και αποτελούν το νέο αξιοθέατο που θα ανοίξει τις πύλες του το καλοκαίρι του 2019, στον Περσικό Κόλπο, στα ανοικτά των ακτών του Μπαχρέιν.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μουσείο για δύτες που θα έχουν τη δυνατότητα να καταδυθούν σε βάθος 70 μέτρων και να εισέλθουν στο αεροπλάνο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως για την υλοποίηση αυτής της πρωτόγνωρης πρωτοβουλίας, δόθηκε μεγάλη προσοχή στην οικολογική βιωσιμότητα, με τη χρήση υλικών με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Οι ιδιοκτήτες του θαλάσσιου πάρκου αγόρασαν το Boeing που είχε αποσυρθεί λόγω παλαιότητας και γύρω από την άτρακτο σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό οικοσύστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close