Search

Η Προεδρία των Βραβείων Sciacca στη Βουλή των Ελλήνων και στο Υπουργείο Εξωτερικών

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις των επικεφαλής ης Προεδρίας των Διεθνών Βραβείων Sciacca στη Βουλή των Ελλήνων και στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος των Διεθνών Βραβείων Sciacca, Don Bruno Lima, η Βίκυ Μπαφατάκη Γενική Γραμματέας Sciacca, ο Aντιπρόεδρος του Foundation Fabrizio Marsili και ο σύμβουλος του Foundation Sciacca Γιώργος Ολύμπιος όπου τους υποδέχτηκε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος και αντάλλαξαν απόψεις γύρω απ’ τον Πολιτισμό, την Επιστήμη και την φιλία των δύο λαών.

Ο Πρόεδρος των Βραβείων Sciacca Αιδ. Καθ. Bruno Lima, ο Καθηγητής Δ.Π.Θ. Παναγιώτης Κριμπάς και ο Fabrizio Marsili Αντιπρόεδρος Foundation Sciacca. 

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Αμανατίδη. Οι δυο πλευρές συζήτησαν πιθανές συνεργασίες εκατέρωθεν στον πολιτιστικό τομέα και ο Υφυπουργός προσκλήθηκε στην ετήσια τελετή των  Διεθνών Βραβείων Sciacca το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Βατικανό. Τα θέματα που προέκυψαν από την συνάντηση θα συζητηθούν ενδελεχώς με τον Ειδικό Γραμματέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής διπλωματίας Δρ. Ευστάθιο Λιανό Λιάντη.

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Καθηγητή του Δ.Π.Θ. Παναγιώτη Κριμπά, ο οποίος στηρίζει το έργο των Βραβείων και συζητήθηκε η προοπτική σημαντικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, στο πλαίσιο δράσεων των Βραβείων Sciacca.

Γραφείο Τύπου Sciacca

Τζώρτζια Νικολάου  

Fabrizio Marsili Αντιπρόεδρος Foundation Sciacca, o Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος των Βραβείων Sciacca Αιδ. Καθ. Bruno Lima, η Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη Γενική Γραμματέας των Sciacca και ο σύμβουλος του Foundation Sciacca, Γιώργος Ολύμπιος.

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close