Search

Η νυμφομανής Nessa από το Norfolk της Αγγλίας αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε με 300 άτομα και είναι εθισμένη στο σεξ

«Έχω κοιμηθεί με 300 άτομα και πρέπει να έχω τουλάχιστον πέντε οργασμούς την ημέρα» αναφέρει η 24χρονη νυμφομανής Nessa από το Norfolk της Αγγλίας. «Η εξάρτηση από το σεξ είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί». Ξεκίνησε τις σεξουαλικές επαφές σε ηλικία 16 ετών και έχει κοιμηθεί από τότε με 300 άτομα, ακόμη και με ξένους που γνώριζε στο σούπερ μάρκετ και τους πήγαινε στο σπίτι της για να ολοκληρώσει την ερωτική επιθυμία της. Τώρα εξετάζει σεξουαλικά παιχνίδια στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τα πάθη της. Επίσης, επιθυμεί οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απόλυτα φυσιολογική και υγιής.

Η «υπερσεξουαλική» γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με 300 άτομα είναι τόσο εθισμένη στη σαρκική ευχαρίστηση που περνάει πέντε ώρες την ημέρα κάνοντας σεξ ή απολαμβάνοντας τον εαυτό της. Η Nessa Jay, 24 ετών, από το Cromer, Norfolk, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο σεξ και έχει προσπαθήσει να τον περιορίσει κάνοντας θεραπεία.

Η Nessa, περιγράφει τον εαυτό της στο Twitter ως «φιλόσοφο σεξουαλικών παιχνιδιών σεξουαλικά παιχνίδια» και παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με «όποιον μπορούσα». Ανακάλυψε για πρώτη φορά τη δίψα της για σεξ μετά την απώλεια της παρθενίας της στην ηλικία των 16 ετών, και τώρα η δουλειά της είναι να δοκιμάζει σεξουαλικά παιχνίδια, -έχει δοκιμάσει πάνω από 2.000 παιχνίδια- όπου και διοχετεύει μεγάλο μέρος της σεξουαλικής της ενέργειας. Η Nessa επίσης αναφέρει ανερυθρίαστα ότι απολαμβάνει σεξουαλικές επαφές με γυναίκες, με ερωτικά τρίο, πολυάριθμους εραστές, αυτή την στιγμή έχει έναν σύντροφο.

Η νυμφομανία της είχε προκαλέσει στο παρελθόν τον όλεθρο με τις φιλίες της και πολλοί από τους φίλους της είχαν διακόψει δεσμούς μαζί της και οι φίλες της επειδή ανησυχούσαν για τους συντρόφους της.

«Πιστεύω έντονα ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν κάποια μορφή συναισθηματικής σύνδεσης για να απολαμβάνουν το σεξ. Είναι συχνά πολύ οικείο, μου αρέσουν οι φυσικές συνδέσεις και πραγματικά έχω αρκετά υψηλά πρότυπα».

Αν και έχει ένα «δίκτυο» σεξουαλικών συντρόφων, ελπίζει ότι η κοινωνία θα αντιμετωπίσει τα άτομα με υπερσεξουαλικότητα ως «κανονικά».

«Ζω μια κανονική ζωή όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Βλέπω φίλους, γράφω, έχω χόμπι.

Επιμέλεια: Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close