Search

Στην Πολωνία θα ανοίξει η πιο βαθιά πισίνα του κόσμου

Μια πισίνα με βάθος 45 μέτρων, πρόκειται να ανοίξει το προσεχές διάστημα στην Πολωνία. Είναι γεμάτη υποβρύχιες σπηλιές και προεξοχές και οι καταδυόμενοι μπορούν να καταδυθούν μέχρι και 45 μέτρα βάθος.

Η πισίνα, η οποία τώρα βρίσκεται υπό κατασκευή στο Mszczonów, θα είναι ένα ιδανικό μέρος εκγύμνασης για τους δύτες. Διαθέτει 8.000 κυβικά μέτρα νερού, που είναι 27 φορές περισσότερο από μια μέση πισίνα 25 μέτρων.

Οι σχεδιαστές ωστόσο ισχυρίζονται ότι θα είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους δύτες. Όσοι όμως δεν επιθυμούν να βουτήξουν και να βραχούν, μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στην πισίνα, μέσω μιας υποβρύχιας σήραγγας.

Όταν ανοίξουν οι πύλες του Deepspot (έτσι θα ονομάζεται), θα εκθρονίσει από την πρώτη θέση την ιταλική πισίνα Y-40 Deep Joy, που βρίσκεται κοντά στην Βενετία. Ωστόσο, δεν θα χαρεί αυτή την πρωτιά για πολύ μεγάλο διάστημα, καθώς μια ακόμα μεγαλύτερη πισίνα σε βάθος πρόκειται να ανοίξει στην Βρετανία το 2020.

Πηγή: Huffpost

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close