Search

Το ζευγάρι που αφού υιοθέτησε τρίδυμα… έφερε στη ζωή άλλα τρία παιδιά

Η Sara και ο Andy Justice προσπαθούσαν για χρόνια να αποκτήσουν παιδί, αλλά ύστερα από πολλές προσπάθειες και αφού είδαν έναν γιατρό, επέλεξαν να σταματήσουν την προσπάθεια και να εκπληρώσουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδιά μέσω της υιοθεσίας. Η διαδικασία ήταν αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά όταν επιλέχθηκαν για να υιοθετήσουν ένα παιδί, η πολυπόθητη επιθυμία τους φάνηκε να γίνεται αληθινή.

Η Sarah και ο Andy Justice από την Τάλσα της Οκλαχόμα (Ηνωμένες Πολιτείες) είχαν έναν ευτυχισμένο γάμο για 3 χρόνια, όταν ένιωσαν ότι κάτι έλειπε από τη ζωή τους. Ήθελαν να επεκτείνουν την οικογένεια τους αποκτώντας παιδιά. Ένα αρκετά λογικό βήμα για ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι που θα ήθελε να μοιραστεί και να επεκτείνει την αγάπη του. Δυστυχώς, για την οικογένεια Justice αυτό δεν αποδείχθηκε τόσο αυτονόητο όσο θα πίστευε κάποιος.

Για 3 χρόνια το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Αυτό επιβάρυνε τον γάμο του Andy και της Sarah, οπότε αποφάσισαν να το προσπαθήσουν με την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχαν γυναικολόγοι/γιατροί γονιμότητας κοντά στην Τάλσα. Έτσι, έπρεπε να μετακομίσουν σε ένα άλλο μέρος κι αυτό ήταν το Σεντ Λούις στο Μιζούρι. Δεν ήταν πολύ βολικό, αλλά και οι δύο ήταν πρόθυμοι να κάνουν τη θυσία.

Το 2014 πήγαν οδικώς από την Τάλσα στο Σεντ Λούις, που τους πήρε περισσότερο από 6 ώρες, αλλά θα έκαναν οτιδήποτε για να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονταν. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, η Sarah έκανε την πρώτη της θεραπεία γονιμότητας, αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.


Ήταν απαρηγόρητοι. Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια, γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να τα παρατήσουν. Συνέχισαν να προσπαθούν και ρώτησαν τον γιατρό πώς λειτουργούσε η εξωσωματική γονιμοποίηση κι αν αυτό ήταν μια επιλογή.

Ο γυναικολόγος είπε ότι και οι δύο ήταν επιλέξιμοι για εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά ότι οι πιθανότητες εγκυμοσύνης θα ήταν περίπου 10%. Εκτός από τις μικρές πιθανότητες επιτυχίας, η Sarah έπρεπε να υποβληθεί σε μια άβολη θεραπεία. Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης περιλαμβάνει μήνες ορμονικών θεραπειών πριν τοποθετηθεί το γονιμοποιημένο ωάριο κι ύστερα μπορείς μόνο να ελπίζεις ότι θα εμφυτευτεί.


Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι το κόστος της θεραπείας. Μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης χωρίς έξτρα έξοδα κοστίζει μεταξύ 12.000 και 15.000 δολαρίων. Επιπλέον, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εξωσωματική γονιμοποίηση δεν καλύπτεται από φορείς ασφάλισης υγείας. Το ζευγάρι θα έπρεπε να πληρώσει περίπου $60.000. Ο κίνδυνος ότι θα ήταν ανεπιτυχής ήταν πολύ μεγάλος. Ευτυχώς, υπήρχε μια άλλη επιλογή που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν ο Andy και η Sarah, εκείνη της υιοθεσίας.

Όπως γνωρίζουν οι γονείς που είχαν συμμετάσχει ή συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, είναι επίσης μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.


Ο δεύτερος γύρος φάνηκε να πηγαίνει καλά μέχρι τη στιγμή που η βιολογική μητέρα αποσύρθηκε ξανά από τη διαδικασία.

Ο Andy και η Sarah ανέφεραν “Κάθε φορά που φαινόταν ότι τα πράγματα πήγαιναν καλά και κάναμε τρία βήματα μπροστά, μας γυρνούσαν 4 βήματα πίσω”. Και πάλι, δεν ήθελαν να τα παρατήσουν και συνέχισαν.


Ήταν αρκετά απογοητευμένοι, αλλά ήταν αποφασισμένοι να γίνουν γονείς. Αυτό που δε γνώριζαν ήταν ότι τελικά οι προσευχές τους θα έπιαναν τόπο. Λίγο μετά αφού αποσύρθηκε η δεύτερη βιολογική μητέρα, το ζευγάρι τελικά έλαβε το σημαντικό τηλεφώνημα. Από το πουθενά, η Sarah έλαβε ένα τηλεφώνημα από το γραφείο υιοθεσιών που της έδωσε νέα ελπίδα. “Υπάρχει μια τρίτη βιολογική μητέρα που σας επέλεξε.”
Η οικογένεια Justice δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ακόμα μια μητέρα τους είχε επιλέξει. Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που αποφάσισαν να είναι ξανά παρόντες σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης της.

Η βιολογική μητέρα το σκέφτηκε και ρώτησε αν ήθελαν να έρθουν μαζί στο πρώτο υπερηχογράφημα.

Στο υπερηχογράφημα, η Sarah και ο Andy θα μπορούσαν να δουν το παιδί τους για πρώτη φορά, αλλά προς έκπληξη όλων αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μωρά. Ο Andy και η Sarah έμειναν άναυδοι όταν άκουσαν όχι έναν, αλλά τρεις παλμούς. Είχαν αγωνιστεί τόσο καιρό για να γίνουν γονείς και τώρα το σύμπαν τους αντάμειψε! Δε δίστασαν ούτε δευτερόλεπτο: και τα τρία μωρά ήταν  ευπρόσδεκτα! Άρχισαν να προετοιμάζονται για αυτή την όμορφη επέκταση της οικογένειας Justice.

Τον Μάιο του 2013, 8 εβδομάδες νωρίτερα, έσπασαν τα νερά της βιολογικής μητέρας και θα γινόταν επιτέλους πραγματικότητα για τη Sarah και τον Andy.
Χρειάστηκε να περιμένουν ώρες, αλλά μετά από έναν δύσκολο τοκετό τα 3 θαύματά τους βρίσκονταν πραγματικά εκεί.

Η Hannah, η Elizabeth και ο Joel ήταν περίπου 1500 γραμμάρια αληθινής χαράς ο καθένας για τη Sarah και τον σύζυγό της, αλλά δεν τους επιτρεπόταν ακόμα να πάρουν τα θαύματά τους στο σπίτι, γιατί τα τρίδυμα είχαν γεννηθεί 8 εβδομάδες νωρίτερα. Η Sarah ξαφνικά αρρώστησε περίπου 1 εβδομάδα μετά τη γέννηση των τρίδυμων.

Η μακρόχρονη διαδικασία του να γίνει γονέας είχε τελικά το τίμημά της ή ήταν κάτι άλλο; Ο Andy ανησύχησε για τη γυναίκα του και αποφάσισε ότι χρειαζόταν γιατρό.

Μετά από πολλές εξετάσεις, ο γιατρός επέστρεψε με κάποια πολύ ιδιαίτερα νέα… Ο γιατρός είχε κάνει αρκετές εξετάσεις. Όχι, η Sarah δεν ήταν άρρωστη, ήταν έγκυος!


Μετά από χρόνια προσπάθειας και ανεπιτυχών ορμονικών θεραπειών, η Sarah ήταν έγκυος τελικά.
Όταν πήγε να δει τον γυναικολόγο, έπαθε το μεγαλύτερο σοκ: ήταν έγκυος σε δίδυμα. Μετά από χρόνια απογοήτευσης και άγχους, η οικογένεια Justice μέσα σε 1 χρόνο απέκτησε 5 παιδιά.


Λίγους μήνες πριν τα τρίδυμα γίνουν 1 έτους, η Sarah γέννησε όμορφα δίδυμα: τον Andrew και την Abigail.
Για τους γονείς δεν ήταν μια μεγάλη προσαρμογή, είχαν ήδη μήνες εξάσκησης με τη Hannah, τον Joel και την Elizabeth.

2016
Θα σκεφτόσασταν ότι τα δίδυμα και τα τρίδυμα θα ήταν αρκετά, αλλά το 2016 η οικογένεια Justice ανακοίνωσε ότι η Sarah ήταν έγκυος για ακόμα μια φορά.

9 μήνες αργότερα, τα πέντε παιδιά και ο υπόλοιπος κόσμος γνώρισαν το έκτο αδερφάκι με το όνομα Caleb. Τ

Το 2018, η Hannah, ο Joel, η Elizabeth, η Abigail και ο Andrew είναι 5 ετών και ο Caleb είναι 2 ετών.

Η Sarah και ο Andy είναι πολύ χαρούμενοι και αισθάνονται απίστευτα ευλογημένοι με τα 6 όμορφα παιδιά τους. “Φέρνουν τόση χαρά και αγάπη στη ζωή μας. Δεν επιθυμούμε τίποτε άλλο στη ζωή μας!”.

Πηγή: www.tipchasers.com

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close