Search

Το τελευταίο trailer του Lion King από την Disney

Η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το remake της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1994, The Lion King, που δείχνει μια νέα οπτική των περιπετειών σε ζωντανή πλέον δράση, του Simba, της Nala και των άλλων αγαπημένων μας ηρώων.

Υπάρχει κάτι παραπάνω από το teaser που είδαμε τον Νοέμβριο. Ανοίγει με το νεαρό Simba και τη Nala, που εξερευνά το νεκροταφείο των ελεφάντων και συναντούν τις ύαινες του Scar και βλέπουμε και την εξορία του Simba, με την ενθάρρυνση του θείου του. Όπως και το πρώτο teaser, είναι σαφές ότι η Disney πλησιάζει αυτήν την ταινία ως μια σχεδόν εκδοχή shot-by-shot, με μερικές σκηνές της αρχικής ταινίας.

Υπάρχει ακόμη και ένα σύντομο κλιπ του Pumbaa και του Timon που τραγουδούν το τραγούδι “The Lion Sleeps Tonight” στο τέλος του trailer. Η ταινία συντονίζεται από τον σκηνοθέτη του Iron Man και του Jungle Book του Jon Favreau και έρχεται με ένα εντυπωσιακό cast: ο Donald Glover (Simba), η Beyonce (Nala), ο Seth Rogan (Pumbaa), ο Billy Eichner (Timon), ο Chiwetel Ejiofor, ο John Oliver (Zazu) και ο James Earl Jones (επιστρέφοντας στη φωνή Mufasa).

Η ταινία είναι η τελευταία σε μια σειρά από live-action remakes από τη Disney, η οποία κυκλοφόρησε τις live action εκδοχές αρκετών από τις κλασικές κινούμενες ταινίες της τα τελευταία χρόνια, όπως το The Jungle Book, το Beauty and the Beast και πιο πρόσφατα, τον Dumbo. Τον Μάιο, θα κυκλοφορήσει και η live-action έκδοση του Aladdin και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα remake της Mulan το 2020.

Η Disney πρόκειται να κυκλοφορήσει και μια live action εκδοχή του Lady and the Tramp. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 19 Ιουλίου του 2019.

Επιμέλεια: Φιλόλογος – Δημοσιογράφος, ΜΑ Λαογραφίας

Πηγή: The Verge

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close