Search

Η συγκινητική ιστορία ενός 12χρονου αγοριού που διαβάζει κάτω από μια κολώνα φωτισμού

Ο Víctor Martín Angulo Córdoba, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της πόλης Moche που τον βρήκαν να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο. Αρχικά θεωρήθηκε ύποπτος, όμως οι αστυνομικοί είδαν κοντά στον ανήλικο βιβλία και τετράδια.

Σύμφωνα με τον περουβιανό Τύπο, ο 12χρονος Victor αναγκάστηκε να διαβάσει στο δρόμο επειδή η οικογένεια του δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το σχετικό βίντεο που δημοσιοποίησαν οι τοπικές αρχές:

«Μία μέρα ο γιος μου μού είπε: Εάν συνεχίσω με το κερί, θα τα χάσω! Καλύτερα να πάω έξω να τελειώσω τα μαθήματά μου» δήλωσε η μητέρα του, Rosa Angulo Córdoba, σε τοπικό κανάλι.

Η είδηση τράβηξε την προσοχή της Δημάρχου της Moche, που συγκινημένη από τη ιστορία του Victor και της οικογένειας του, αποφάσισε να πληρώσει εκείνη τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Ελπίζω να με βοηθήσουν ώστε να έχω φως στο σπίτι μου και να μην χρειάζεται να πηγαίνω έξω για να διαβάσω. Θα ήθελα να μπορώ να βοηθήσω την οικογένειά μου. Θέλω να γίνω αστυνομικός και να βάλω τέλος στη διαφθορά» ανέφερε στα τοπικά μέσα ο μικρός Víctor.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαράτσης

Πηγή: infokids

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close