Search

Η πιο όμορφη μαμά του κόσμου της Πίστης Κρυσταλλίδου

Έρχεται η γιορτή της μητέρας και θα ήθελα σ΄αυτές τις γυναίκες να αφιερώσω την μέρα, στις γυναίκες που δεν θα πάρουν λουλούδι από το παιδί τους.

Όταν ήμουν μικρή και είδα για πρώτη φορά αυτή την φωτογραφία της μαμάς μου, νόμιζα πως ήταν ηθοποιός! Μου φάνηκε ασύλληπτη η ομορφιά της!

Πάντα πρόσεχε την εμφάνιση της, αλλά ποτέ δεν την θεωρούσε κάτι σπουδαίο!
Η μαμά μου η Ελένη, παντρεύτηκε μικρή και μεγάλωνε και εκείνη, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της!

Η όμορφη μαμά μου, γέρασε μέσα σε ένα βράδυ, εκείνο το βράδυ που άλλαξε τη ζωή όλων μας, τον Αύγουστο του 2006!
Η όμορφη μαμά μου, έχασε τα λαμπερά της μάτια και την διάθεση να φτιάχνει τα μαλλιά της, γιατί έχασε τον Γιώργο της. Και αποφάσισε πως έπρεπε να αφήσει κομμάτια του σώματος της, εκεί πάνω στο λευκό μάρμαρο που σκέπασε τον γιο της.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος σ’ αυτόν τον κόσμο, από εκείνον που νιώθει μια μάνα όταν χάσει το παιδί της.
Δεν κλείνει ποτέ η πληγή και ας λένε πως ο χρόνος είναι γιατρός.
Καμία χαρά δεν μπορεί να απαλύνει την καρδιά, γιατί οι χαρές είναι μισές. Στα γιορτινά τραπέζια θα λείπει πάντα ένα σερβίτσιο ,η ζωή θα συνεχίζεται αλλά η απώλεια θα είναι εκεί και θα αφήνει ένα κενό.

Ακριβώς σαν το κενό που νιώθουν οι γυναίκες που προσπάθησαν και ήθελαν πολύ να γίνουν μητέρες, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έχουν το ίδιο βλέμμα αυτές οι γυναίκες, λες και ένα πέπλο που έχει πέσει στα μάτια τους, μια αέναη μελαγχολία τις ακολουθεί.
Έρχεται η γιορτή της μητέρας και θα ήθελα σ΄αυτές τις γυναίκες να αφιερώσω την λουλουδένια Κυριακή στις 12 Μαΐου, σε εκείνες τις γυναίκες που δεν θα πάρουν λουλούδι από το παιδί τους .
Αλλά κυρίως στην μαμά μου την Ελένη, που κάνει υπομονή και μας μιλάει πάντα γλυκά! Που δεν μας χαλάει χατήρι, που δεν σταματάει να μας θαυμάζει και να μας καμαρώνει!
Στη μαμά μου την Ελένη είναι ακόμα η πιο όμορφη μαμά του κόσμου!

Γράφει η Πίστη Κρυσταλλίδου

Πηγή: http://wincancer.gr/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close