Search

Ινδικά videoclips γυρίζονται στην Ελλάδα προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας

Τα τελευταία δύο χρόνια ταινίες και video clips ινδικής παραγωγής από το Bollywood της εταιρίας Big Bat Films με παραγωγό τον Ravinder Dariya γυρίζονται στην Ελλάδα προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Το ελληνικό τοπίο σε συνδυασμό με την φιλοξενία των Ελλήνων ελκύουν τον Dariya, ο οποίος κατατάσσει την Ελλάδα ως πρώτο προορισμό γυρισμάτων εκτός Ινδίας.

Καθώς η ποπ κουλτούρα στην Ινδία αποκτά δυναμική, έτσι η Big Bat Films, με αποφάσισε να ιδρύσει την Big Bat Music και όπως δήλωσε ο Dariya η εταιρία του προωθεί ταλέντα από όλο το έθνος της Ινδίας, ειδικά από το Παντζάμπι που ευδοκιμεί αξιοπρόσεκτη μουσική βιομηχανία με τεράστια δημοτικότητα παγκοσμίως.

Ο Dariya με τους συνεργάτες του ήρθαν στην χώρα μας αρχές Ιουνίου για τα γυρίσματα 12 μουσικών video clips σε διάφορα ηπειρωτικά και νησιώτικα μέρη , δυο εκ των οποίων ήδη γυρίστηκαν στην Αττική.

Διασημότητες και σημαντικοί καλλιτέχνες συνεργάζονται ήδη με την εταιρία και η Big Bat θα κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο της άλμπουμ. Φιλοδοξία του Dariya είναι η συνεργασία Ελλήνων και Ινδών καλλιτεχνών, καθώς και κοινές μουσικές εκδηλώσεις.

Τέτοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες συνδράμουν στην αύξηση του τουρισμού και παράλληλα προβάλλουν την χώρα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

 

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close