Search

Ο διάσημος Ινδός τραγουδιστής Navraj Hans γυρίζει το νέο του βιντεοκλιπ στην Ελλάδα με την Big Bat Films

Η Big Bat Films, η εταιρία παραγωγής video clip και ταινιών του Ινδού φιλέλληνα παραγωγού Ravinder Dariya, επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά τη χώρα μας, φέρνοντας ένα άρωμα Ινδίας στην Αττική, στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στο Ναύπλιο.

Ο διάσημος Ινδός τραγουδιστής Navraj Hans, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με το επιτελείο της Big Bat Films για τις ανάγκες ενός video clip. Ο χαρισματικός Navraj, είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, καθώς εκτός από τραγουδιστής, είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας και αθλητής κρίκετ.

Φαίνεται πως το μουσικό του ταλέντο είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο πατέρας του, ο Hans Raj Hans, υπήρξε επιτυχημένος τραγουδιστής στην Ινδία και πλέον ασχολείται με τα κοινά, καθώς από το 2016 είναι βουλευτής του κόμματος Bharatiya Janata. Η σχέση του Navaj όμως με τη μουσική δεν σταματά εδώ.

Ο Navraj είναι παντρεμένος με την κόρη του Daler Mehndi, ενός διάσημου τραγουδιστή από την Ινδία, που είναι υπεύθυνος για τη διάδοση του Bhangra, ενός είδους μουσικής που σχετίζεται με την περιοχή Punjab της Ινδίας.

Ο Navraj, ερχόμενος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγάπησε τον ήλιο και το κλίμα της χώρας μας και φυσικά τους ανθρώπους. Ωστόσο, αυτό που τον ξετρέλανε περισσότερο είναι το ελληνικό φαγητό, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του καλοφαγά και δεν έχασε ευκαιρία να απολαύσει τις ελληνικές λιχουδιές.

Το νέο του ακυκλοφόρητο τραγούδι ονομάζεται “I like you”, είναι ένα ερωτικό τραγούδι και την παραγωγή την έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Big Bat Films. Η κυκλοφορία του video clip έχει οριστεί για τον ερχόμενο Αύγουστο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται ο Navraj Hans και η Big Bat Films και στο μέλλον όπως αποκάλυψε, θα πάρει μέρος στο νέο project του Ravinder Dariya που ονομάζεται Big Bat Music, που σκοπό έχει να προωθήσει μουσικά ταλέντα από ολόκληρη την Ινδία.

Αυτό το διάστημα ο Navraj, τραγουδάει περισσότερο για ταινίες του Bollywood, αλλά έχει σκοπό να αφοσιωθεί περισσότερο στην μουσική του καριέρα, με κυκλοφορίες νέων τραγουδιών τους επόμενους μήνες.

Συνέντευξη: Γιώργος Μαράτσης

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Παναγιώτης Ανδρεάδης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close