Search

Συνέντευξη με τον πολυτάλαντο Ινδό καλλιτέχνη Navneet Singh

Ο Navneet Singh, είναι καλλιτέχνης από την περιοχή του Punjab, της Βόρειας Ινδίας. ‘Εχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο χώρο του θεάματος, είτε ως σκηνοθέτης, είτε ως βοηθός σκηνοθέτη, είτε μοντέλο και πρόσφατα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Αυτή η απόφαση τον έκανε να δημιουργήσει την δική του δισκογραφική εταιρία με όνομα «Ghaint Singh Entertaintment», που επίσης είναι και εταιρία παραγωγής μουσικών video clip αλλά και ταινιών. Ο ίδιος θεωρεί αυτή την εταιρία ως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την απογείωση της καριέρας του.

Ο Navneet ή όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, Nanu, ήρθε στη χώρα μας για τις ανάγκες του νέου του video clip. Το εν λόγω video clip γυρίστηκε στην Αθήνα σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής του Ravinder Dariya, Big Bat Films.

«Είχα ακούσει πολλά καλά λόγια για την Big Bat Films, που είναι μια εταιρία μεγάλου κύρους και η συνεργασία μας με τον κύριο Dariya ήταν εξαιρετική και είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος»

Η πρώτη του φορά στην Ελλάδα, τον γέμισε με θετικά συναισθήματα και αμέσως αγάπησε τους ανθρώπους.

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και οι άνθρωποι είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Κατά κάποιο τρόπο, λόγω της συμπεριφοράς των ανθρώπων, θυμάμαι το μέρος στο οποίο γεννήθηκα, το Punjab και νιώθω ότι βρίσκομαι εκεί»

Ο Navu, μέσω της μουσικής του δεν ξεχνάει ποτέ να τιμήσει το Punjab γιατί για εκείνον είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

«Πάντα μέσω της μουσικής μου προσπαθώ να εμπνεύσω και να δώσω κίνητρο στη νέα γενιά, πάντα προσπαθώ να περάσω ένα καλό μήνυμα. Επίσης, δεν θέλω να βλάψω ποτέ κανέναν, ούτε μέσω της μουσικής μου, ούτε μέσω των video clip. Συνεχώς προσπαθώ για το καλύτερο»

Αυτός ο χαρισματικός καλλιτέχνης και άνθρωπος, προέρχεται από μια οικογένεια που πιστεύει στην θρησκεία του Σιχισμού.

«Τα τουρμπάνια που φοράω είναι μια έκφραση της θρησκείας μας και νιώθω πως όταν τα φοράω, η προσωπικότητα μου αναδεικνύεται. Τις περισσότερες φορές, προτιμώ σκούρα χρώματα και είμαι προσεκτικός ώστε να ταιριάζουν με τα ρούχα μου»

Ένα παιδικό όνειρο τον οδηγεί.

«Όταν ήμουν μικρός, παρακολουθούσα ταινίες δράσης και θρίλερ. Πάντα ήθελα να γίνω ένας ήρωας. Αυτό το παιδικό όνειρο πάντα με ενέπνεε. Επίσης θέλω να κάνω την τέχνη μου χωρίς περιορισμούς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κάνω συνεχώς διαφορετικά πράγματα και αν εξελίσσομαι»

Ο Navneet αγαπάει πολύ την οικογένεια του και τους γονείς του, που χωρίς αυτούς, όπως λέει εκείνος, δεν θα ήταν σε θέση να δημιουργήσει τη δική του εταιρία παραγωγής.

Συνέντευξη: Γιώργος Μαράτσης

Επιμέλεια: Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close