Search

Η Μπρουκ Σιλντς στα 54 της αποκαλύπτει τι κάνει και παραμένει αγέραστη -Και δεν είναι μπότοξ, ούτε πλαστική επέμβαση

Η 54χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και αποκάλυψε πως φοβάται πολύ και πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει πλαστική επέμβαση.

«Έχεις πει πως δεν έχεις κάνει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό σου» την ρώτησε ο παρουσιαστής Άντι Κοέν και συνέχισε: «Θα το σκεφτόσουν; Το σκέφτεσαι ποτέ;». Και τότε η Μπρουκ Σιλντς που παρόλο που είναι 54 ετών, συνεχίζει να είναι κουκλάρα, με την τελευταία της εμφάνιση στην τελετή απονομής των CFDA Fashion awards, να κλέβει τις εντυπώσεις, απάντησε: «Φοβάμαι τις πλαστικές. Επίσης, θέλω πάντα να δείχνω όσο το δυνατόν καλύτερα και να νιώθω κιόλας έτσι».

Η Μπρουκ Σιλντς αντί για μπότοξ και fillers προτιμά μια μη επεμβατική μέθοδο με την χρήση θερμότητας για την μείωση των λιποκυττάρων

Τι κάνει αντί για μπότοξ και πλαστική;

Αντί για μπότοξ, διάφορα fillers ή πλαστική χειρουργική, η Μπρουκ Σιλντς προτιμά ένα μη επεμβατικό κόλπο για να την βοηθά να νιώθει υπέροχη. «Ονομάζεται θερμή γλυπτική» είπε στον παρουσιαστή, αναφερόμενη στην SculpSure, μια θεραπεία που χρησιμοποιεί θερμότητα για την μείωση των λιποκυττάρων και της οποίας είναι πρέσβειρα. «Είναι πραγματικά απίστευτη. Εξαλείφει τα κύτταρα του λίπους και πραγματικά λειτουργεί.

Κι ενώ η ίδια μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη με αυτά τα αποτελέσματα, οι κόρες της φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη. Η 16χρονη Ρόουαν και η 13χρονη Γκρίερ μερικές φορές, χαριτολογώντας της λένε πως θα έπρεπε να κάνει κάτι στο πρόσωπό της. «Τα παιδιά μου μου λένε μερικές φορές: ‘Χρειάζεσαι κάτι εδώ’» είπε η Μπρουκ Σιλντς δείχνοντας το μέτωπό της.

«Δεν είμαι κατά των πλαστικών»

Η ηθοποιός είχε μιλήσει και στο παρελθόν στο περιοδικό People για το ότι φοβάται τις πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας ωστόσο πως «ποτέ μην λες ποτέ». «Διστάζω με όλα αυτά, αλλά δεν είμαι κατά. Η μαμά μου έκανε λίφτινγκ προσώπου στα 40 της και όταν έγινε 70 έδειχνε σαν να ήταν 50άρα. Την βοήθησε. Αλλά είδα πόσο σκληρή ήταν η ανάρρωσή της».

Η Μπρουκ Σιλντς είχε μιλήσει επίσης για το θέμα της γήρανσης και είχε πει: «Νομίζω ότι πρέπει να αγκαλιάσεις το γεγονός ότι μεγαλώνεις, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και πρόθυμος να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα» προσθέτοντας πως το δικό της μυστικό ομορφιάς είναι το γεγονός πως γυμνάζεται, κοιμάται αρκετά και πίνει πολύ νερό».

Πηγή: iefimerida.g

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close