Δρ. Στάθης Αβραμίδης «Ο Έλληνας υδατάνθρωπος» μέλος των Sciacca Δρ. Στάθης Αβραμίδης «Ο Έλληνας υδατάνθρωπος» μέλος των Sciacca
Υπηρετώ την πρόληψη τραυματισμών στο νερό, ασχολούμενος με την εφαρμοσμένη και αθλητική ναυαγοσωστική σε διδακτικό, ερευνητικό, συγγραφικό, αθλητικό και οργανωτικό επίπεδο στον Εθνικό Οργανισμό... Δρ. Στάθης Αβραμίδης «Ο Έλληνας υδατάνθρωπος» μέλος των Sciacca

Υπηρετώ την πρόληψη τραυματισμών στο νερό, ασχολούμενος με την εφαρμοσμένη και αθλητική ναυαγοσωστική σε διδακτικό, ερευνητικό, συγγραφικό, αθλητικό και οργανωτικό επίπεδο στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εγκατέλειψα μια υποσχόμενη πανεπιστημιακή καριέρα στην Αγγλία, για να προσφέρω τις γνώσεις μου στην Ελλάδα.

Η προσφορά μου στους τομείς αυτούς, είχε την ευλογία να τιμηθεί από πλήθος σημαντικών οργανισμών, με κορυφαία αυτή από το International Swimming Hall of Fame. Η συγγραφή του βιβλίου μου «Near-Death Experiences while Drowning» και η συναναστροφή με άτομα που είχαν επιθανάτια εμπειρία, μου δίδαξαν ότι οι σημαντικότερες πράξεις μας, είναι αυτές που κρύβουν αγάπη και επιθυμία για μάθηση. Αυτές τις αξίες γεύομαι ως μέλος των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca.

Stathis Avramidis, DipEd, BEd, MSc, MPH, PhD

Officer, National Public Health Organisation

Academic Fellow in Applied Lifeguarding & Lifesaving Sport, University of Athens

W: (+30) 210-892-1140, H: (+30) 22990-68552

«When you face a difficulty and you wonder where God is,

remember that the teacher is always silent during the test».

http://sportlifesaving.blogspot.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: