Ο δημοσιογράφος και νοσηλευτής Δημήτρης Καραγιάννης – μέλος των Sciacca – αυτοσυστήνεται…. Ο δημοσιογράφος και νοσηλευτής Δημήτρης Καραγιάννης – μέλος των Sciacca – αυτοσυστήνεται….
Ονομάζομαι Καραγιάννης Δημήτριος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή απο την Θάσο. Η Θάσος είναι ένα νησί που βρίσκεται απέναντι απο την Καβάλα.... Ο δημοσιογράφος και νοσηλευτής Δημήτρης Καραγιάννης – μέλος των Sciacca – αυτοσυστήνεται….

Ονομάζομαι Καραγιάννης Δημήτριος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή απο την Θάσο. Η Θάσος είναι ένα νησί που βρίσκεται απέναντι απο την Καβάλα. Εκεί ζούσαν οι γονείς μου μεχρι που παντρεύτηκαν, έφυγαν για μήνα του μέλιτος στην Θεσσαλονίκη και επέλεξαν να μην γυρίσουν ξανά πίσω, κάνοντας τέσσερα παιδιά. Το τρίτο ήμουν εγώ που τελείωσα τη Νοσηλευτική, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και μέτα την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, στο σώμα τεθωρακισμένων ως Δόκιμος Αξιωματικός, ήρθα στην Αθήνα για να εργαστώ σε Νοσοκομείο της Αττικής.

Τα εφτά πρώτα χρόνια που εργάστηκα στο νοσοκομείο ήταν στην Ογκολογική κλινική, δίνοντας μου το μάθημα: Πως τα δεδομένα γίνονται εφήμερα! Έτσι ξύπνησε μέσα μου μια επιθυμία αναζήτησης και δημιουργίας. Ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, δημοσιογραφίας και συνεχίζω.

Τα βραβεία Sciacca για μένα συμβολίζουν την ένωση των ανθρώπων που έχουν ως χαρακτηριστικό τους την εξέλιξη, χωρίς να βάζουν περιορισμό λόγο χρώματος, πολιτεύματος, ή κοινωνικής ομάδας, που τους τοποθετούν.

ΜΟΤΟ: Ζήσε, διηγήματα της ζωής σου, που αξίζει να διαβαστούν.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: