Search

Διαγνώστηκε με καρκίνο. Του πρότεινε να χωρίσουν και αυτός την παντρεύτηκε

Η Jilian έβγαινε για 3 χρόνια με τον Max Allegretti, πριν διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος σε δεύτερο στάδιο.

Γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο, αποφάσισε ότι το μόνο δίκαιο για εκείνη και τον σύντροφό της ήταν να χωρίσουν πριν η κατάσταση γίνει αφόρητη.

«Μου είπε ότι δεν ήξερε τι να περιμένει από εδώ και πέρα. Ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν αφόρητα και αν ήθελα δεν μπορούσα να το αντέξω, να της το έλεγα τώρα», είπε ο Max.

Εκείνος, όμως, δεν το είδε έτσι και έμεινε μαζί της σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας που διήρκησε δύο χρόνια.

Επιπλέον, σκέφτηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επισφραγίσει αυτά τα δύο χρόνια και το τέλος των χημοθεραπειών ήταν να κάνει στην αγαπημένη του πρόταση για να παντρευτούν.

Μάλιστα, διάλεξε την τελευταία ημέρα της τελευταίας χημιοθεραπείας για να της κάνει την ερώτηση, στην οποία -φυσικά- η απάντηση ήταν ναι.

«Μίλησα με τους συγγενείς και τους φίλους της Jilian και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε πώς θα κάνουμε την ημέρα της τελευταίας χημειοθεραπείας ομορφότερη. Συννεονήθηκα με τους γιατρούς και το νοσοκομείο και διοργανώσαμε την πρόταση».

Όταν η διοργανώτρια γάμων, Lauren Grench, άκουσε τη συγκινητική ιστορία του ζευγαριού αποφάσισε να τους προσφέρει τα έξοδα του γάμου και της δεξίωσης ως δώρο.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 18 Οκτωβρίου παρέα με τους αγαπημένους του ανθρώπους και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτυώσης διάβασαν την όμορφη ιστορία του Max και της Jilian και συνεχάρησαν τον νεαρό για την απόφασή του και την κοπέλα για τη δύναμή της. Μερικοί, μάλιστα, πήραν δύναμη για να μιλήσουν για τις δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια:

«Ο καλύτερος. Διαγνώστηκα και εγώ. Ο σύζυγός στην κυριολεξία άφησε τη ζωή του για να φροντίζει εμένα και τα 3 παιδιά μας. Τέτοιους άνδρες είναι πολύ δύσκολο να βρείς».

«Βαθιά συγκινητικό. Συγχαρητήρια στο όμορφο ζευγάρι».

«Πόσο όμορφο ζευγάρι. Διαγώνστηκα με καρκίνο 2 μήνες μετά τον γάμο μου και είμαι τόσο χαρούμενη που παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο. Οι περισσότεροι άνδρες θα έψαχναν την επόμενη έξοδο, αν μάθαιναν πως η γυναίκα τους είχε καρκίνο. Θέλει πολλή δύναμη και σθένος για να παραμείνει σε μια σχέση όταν η αρρώστια χτυπά. Ο γάμος σας θα κρατήσει πολλά χρόνια».

«Φέρτε τα χαρτομάντηλα. Τις ευχές μας στο ζευγάρι».

«Η ιστορία της κόρης μου είναι πάνω κάτω η ίδια. Ο άνδρας της της στάθηκε σε όλη τη διάρκεια των θεραπειών. Έχασε τη μάχη της δύο μήνες πριν. Ήταν όμορφοι μαζί. Είναι δύσκολο και αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο…».

Πηγή: infokids.com.cy/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close