Search

Θυγατέρες της Πηνελόπης: Christmas Night για καλό σκοπό στο Pico by Night

Αγάπη και πολλά χαμόγελα για αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη προσέφεραν για ακόμη μια χρονιά “Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης” με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου στο Pico by night στην Αλεξανδρούπολη.

Το Τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ D 427» διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του ειδικού χώρου αναμονής παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που αξιολογούνται στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Έβρου και για τη διανομή τροφίμων σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα, μόδα, ζωντανή μουσική και πολλά δώρα!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με fashion show της σχεδιάστριας Κατερίνας Σαακίδου και των καταστημάτων KAZANALBA- FINE JEWELRY, ILMIOSHOES, ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και OPTICSKEVORK.

Την φιλανθρωπική βραδιά στήριξαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκηςκαι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κυζιρίδης.

Πηγή: e-evros.gr/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close