Search

Μια 39χρονη που νίκησε τον καρκίνο γυρίζει με τα πόδια την Ευρώπη για καλό σκοπό

Μία απόσταση άνω των 8.500 χιλιομέτρων θα διανύσει για καλό σκοπό μία 39χρονη Βρετανίδα που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο.

Μία 39χρονη Βρετανίδα που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, θα περπατήσει πάνω από 8.500 χιλιόμετρα, σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ μιας οργάνωσης για την αντικαρκινική έρευνα.

Η Ούρσουλα Μάρτιν από το Άσμπορν πήγε με ωτοστόπ στο Κίεβο κι από εκεί επιστρέφει περπατώντας στη Βρετανία.

Όπως παραδέχεται, συγκινήθηκε όταν έφτασε στη Βενετία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για τους σκοπούς της οργάνωσης Target Ovarian Cancer ενώ φιλοδοξεί να έχει ολοκληρώσει το ταξίδι της έως τον επόμενο χειμώνα.

H Μάρτιν καταγράφει το ταξίδι της στην ιστοσελίδα One Woman Walks που έχει δημιουργήσει. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 οπότε και ξεκίνησε, έχει καταφέρει να καλύψει μία απόσταση περίπου 5.000 χιλιομέτρων. Έχοντας πλέον περάσει στην Ιταλία, ομολογεί έχει αρχίσει να αισθάνεται «την πραγματική αίσθηση του επιτεύγματος».

«Είναι υπέροχο που έχω φτάσει ως εδώ» παραδέχεται, προσθέτοντας: «Έχω προσπαθήσει σκληρά για όλα αυτό και νιώθω κουρασμένη. Ωστόσο προσπαθώ να μην το παρακάνω και διατηρώ μια ταχύτητα που είναι διαχειρίσιμη για μεγάλες αποστάσεις. Θα ήθελα να ολοκληρώσω έως τον επόμενο χειμώνα. Όμως, πραγματικά θα αρχίσω να νιώθω πως είμαι κοντά στην πατρίδα όταν φτάσω στην Ισπανία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που 39χρονη τολμά τέτοιου είδους εγχείρημα: Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο ωοθηκών, κατάφερε να περπατήσει 6.000 χιλιόμετρα σε ολόκληρη την Ουαλία.

Με πληροφορίες από το BBC, lifo.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close