Search

Δήμος Ξάνθης: Αφήστε τα παιχνίδια σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ. είναι ομάδα της Ξάνθης, είναι ομάδα της Θράκης και με εμάς δεν μπορείτε να παίζετε!

Εμείς στη Ξάνθη, εμείς στη Θράκη, σεβόμαστε την κανονικότητα και την νομιμότητα.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπηρετήσαμε ποτέ παράγκες, δεν προσκυνήσαμε φεουδάρχες, δεν μας ανέβασαν μηχανισμοί και βέβαια δεν θα μας ρίξουν μηχανισμοί.

Η ποδοσφαιρική Ξάνθη κερδίζει αγώνες και σεβασμό στα γήπεδα, κόντρα σε διαιτησίες, εξαρτήσεις, συμφέροντα και προσκυνημένους.

Δεν ανεχόμαστε υπόδικους, γραφικούς, εξαρτημένους να μας κουνάν το δάκτυλο.

Η Ομάδα της ΠΑΕ Ξάνθης, είναι η πόλη μας, είναι η Θράκη ολόκληρη.

Εμείς δεν απειλούμε με στρατιές εκλογικής πελατείας.

Δεν θα ανεχτούμε όμως ούτε να μας χρεώσουν συμπεριφορές που ποτέ δεν είχαμε, ούτε να γίνουμε εξιλαστήρια θύματα και Ιφιγένειες, για να επιβιώσουν οι άνθρωποι που κατέστρεψαν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ξέρουμε ότι μας θέλετε στο πυρ το εξώτερο, γιατί δεκαετίες τώρα σας διδάξαμε πώς πρέπει να είναι μια σύγχρονη ποδοσφαιρική ομάδα.

Πώς δεν θα χρωστάτε της Μιχαλούς, πώς θα έχετε αξιοζήλευτες εγκαταστάσεις και γήπεδα, πώς θα αναδεικνύετε ταλέντα, πώς θα νικάτε και θα χάνετε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον αντίπαλο.

Πώς θα είναι ένα γήπεδο χωρίς τραμπούκους, χωρίς στρατούς, χωρίς βία, με οικογένειες και φιλάθλους που ζουν και χαίρονται με το ποδόσφαιρο.

Πώς είναι μια ομάδα που στηρίζει τη νεολαία, τις τοπικές κοινωνίες και τις τοπικές οικονομίες.

Έτσι λοιπόν όλοι πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς σαν τοπική κοινωνία, εμείς σαν Δήμος Ξάνθης, όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και αυτή σας την άδικη συμπεριφορά.

Και σας θυμίζουμε ότι εδώ που ζούμε, πάντα αποδεικνύουμε ότι δεν φοβόμαστε πολύ σοβαρότερες απειλές από εσάς.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close