Search

«Κάποια τραύματα δεν επουλώνονται ποτέ»: Οι συνέπειες της ενδοοικογενειακής βίας στα παιδιά

H ενδοοικογενειακή βία είναι χαραγμένη στον εγκέφαλο των παιδιών και οι συνέπειές της μερικές φορές δεν σταματούν ποτέ να τα επηρεάζουν. Κάποια τραύματα δεν επουλώνονται ποτέ και ορισμένα σημάδια δεν είναι πάντα ορατά. Όμως, το παιδί βιώνει, βλέπει, ακούει και οι σκηνές βίας το στιγματίζουν για πάντα.

Μια σειρά από εικόνες δείχνουν πώς η ενδοοικογενειακή βία μπορεί ν’ αφήσει ένα διαρκές, αόρατο σημάδι στα παιδιά που τη βιώνουν.

Κάθε μία από τις τρεις εικόνες δείχνει τον εγκέφαλο του παιδιού. Εκεί είναι χαραγμένο στις πτυχές του το περίγραμμα ενός άνδρα που επιτίθεται σε μια γυναίκα.

Η καμπάνια κατά της οικογενειακής βίας αποτελεί μια πρωτοβουλία του Joe Torre Safe At Home Foundation που μάχεται ενάντια της ενδοοικογενειακής βίας.

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα τηλεοπτικό σποτ που τα λέει όλα. Το δυνατό video ξετυλίγει όλη την αλήθεια και δείχνει τις τρομερές συνέπειες που δεν φεύγουν ποτέ.

“Τα παιδιά που είναι μάρτυρες ενδοοικογενειακής βίας είναι πιο πιθανό να γίνουν θύματα ή θύτες ως ενήλικες”, αναφέρει το Ίδρυμα που διοργανώνει την εκστρατεία. “Ακολουθήστε μας μέχρι το τέλος αυτού του τρομερού κύκλου”.

Πηγή: https://ipop.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close