Search

Κλήση για βοήθεια για τους αδέσποτους φίλους μας. Μένουμε σπίτι; Ειναι τυχεροί αυτοί που μπορούν!!!

Είναι τυχεροί όλοι, εκτός από αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή για τον άνθρωπο, τις ανάγκες τους, την φύση: γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, υπάλληλοι τροφίμων…

Ανάμεσα σε αυτούς στέκει περήφανα και ο γραφικός φιλόζωος, που μάχεται όχι μόνο για τον εαυτό του, την οικογένειά του, τον γείτονα, αλλά για όλα τα πλάσματα εκεί έξω.

Γίνεται, γι’ αυτόν, ακόμα πιο σαφές το: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ, ΣΩΣΕ για να ΣΩΘΕΙΣ. Δεν γίνεται μόνο το ένα από αυτά, σπάει η τραμπάλα και πέφτεις κάτω και χτυπάς..

ΣΤΗΡΊΞΤΕ όλους τους εθελοντές του Σωματείου κι όχι μόνο, οι οποίοι αψηφούν τον κίνδυνο και κάθε μέρα διατίθενται να καθαρίσουν, να ταΐσουν, να φροντίσουν τα ζώα σε ανάγκη: χρειαζόμαστε ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΧΛΩΡΙΝΕΣ, ΓΆΝΤΙΑ, ΑΜΠΟΥΛΕΣ, ΣΠΡΕΥ, ΤΡΟΦΕΣ για να σιτιστούν τα πάνω από 100 σκυλιά που φροντίζει ο σύλλογος. Τι θα τα κάνουμε στο ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας;

Κάντε μια ΜΙΚΡΉ ΔΩΡΕΑ ο καθένας, όποιος μπορεί, στο λογαριασμό του συλλόγου: ΠΕΙΡΑΙΏΣ GR6701723520005352095511041 (ΑΔΈΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΆΝΘΗΣ). Ένα μικρό ποσό ο καθένας, θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα γι’ αυτό το διάστημα στο σύλλογο #menoumespiti αλλά καλό είναι να βοηθήσουμε όλους τους μαχητές εκεί έξω, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους. Γιατί για κάποιους το σπίτι τους είναι ο δρόμος….

Από την Άννα Μαρία Ζαφειριάδου, Ξάνθη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close