Search

Γυναίκα γέννησε στα 66 της. Πώς είναι το κοριτσάκι μετά από 15 χρόνια;

Σήμερα θα σας πω για μια υπέροχη, γενναία ρουμάνα, την Αντριάνα Ιλιέσκου. Γέννησε στην ηλικία των 66 ετών, το 2005. Tο γεγονός έχει καταγραφεί ως η γηραιότερη μητέρα του κόσμου στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες (αργότερα τον ίδιο χρόνο μια ισπανίδα γέννησε δίδυμα στα 67 της κι έτσι η Αντριάνα δεν κράτησε το ρεκόρ για πολύ).

Η Αντριάνα παντρεύτηκε μόνο μια φορά κι ο γάμος της κράτησε 4 χρόνια. Στα 24 της πήρε διαζύγιο από τον άντρα της και ζούσε μόνη της. Ισχυρίστηκε ότι πάντα ήθελε να κάνει παιδιά αλλά δεν είχε βρει τον σύντροφο που θα γινόταν ο πατέρας τους παιδιού της. Επιπλέον, έπρεπε να σπουδάζει και να εργάζεται επειδή δεν είχε κανέναν να την υποστηρίξει.

Το 2000 οι κλινικές στη Ρουμανία άρχισαν να προσφέρουν την τεχνολογία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Χάρη σε αυτήν τη μέθοδο η Αντριάνα έμεινε έγκυος και γέννησε το πρώτο της παιδί, την Ελίζα.


Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το μωρό ήταν απολύτως υγιές. Οι εφημερίδες ωρύονταν για την προχωρημένη ηλικία της μητέρας κι έτσι το γεγονός έγινε γνωστό σε όλον τον κόσμο.

Ο καιρός περνούσε και οι δημοσιογράφοι σταμάτησαν να κυνηγούν την Αντριάνα σε κάθε γωνιά, αφήνοντάς της να περάσει χρόνο με την κόρη της. Η γυναίκα ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Βουκουρέστι και έπαιρνε σύνταξη 250 ευρώ. Πιθανόν να έπαιρνε κάποια χρήματα και από τα μέσα ενημέρωσης για συνεντεύξεις και ιστορίες, αλλά δεν είχε αρκετά χρήματα όταν μεγάλωνε την κόρη της.


Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 2008. Σε αυτήν, η Ελίζα είναι 3 ετών και πηγαίνει με τη μητέρα της στο μαγαζί. Η Αντριάνα ήταν πιθανόν η πιο προσιτή στα μέσα ηλικιωμένη μητέρα. Σήμερα γνωρίζουμε για 70χρονες μητέρες, αλλά κανείς δεν γνωρίζει για τη ζωή των παιδιών τους.

Η Αντριάνα επιβεβαίωνε ότι συχνά την περνούσαν για γιαγιά αλλά δεν ντρεπόταν γι’ αυτό. Ήταν ευτυχισμένη και μεγάλωνε το παιδί της με αγάπη και φροντίδα.

Ο καιρός πέρασε και η Ελίζα μεγάλωσε. Σήμερα είναι έφηβη και δεν διαφέρει από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, ενώ είναι ένα θετικό και κοινωνικό κορίτσι.

Η Αντριάνα πέθανε στην ηλικία των 81 ετών, όταν η Ελίζα ήταν 15. Υπήρξε μια αξιέπαινη και στοργική μητέρα!

Πηγή: buhamster.com/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close