Search

Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος: Ένας κρίκος στην αλυσίδα της εξέλιξης

Όσο η γραμμή του χρόνου προχωρά, ο άνθρωπος αναζητά την ελπίδα, ώστε να αναδυθεί από τα θεοσκότεινα βάθη του παρελθόντος στην προοπτική μιας καλύτερης εκδοχής. Κάθε ανθρώπινη ζωή, κάθε νέα γενιά αντιπροσωπεύει στο πέρασμα του χρόνου, τον συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα της εξέλιξης του είδους μας.

Κάθε νέα ιδέα, κάθε πρωτοπόρα φιλοδοξία είναι ένα γενναίο βήμα στην επανάσταση του πρωτόγονου ανθρώπου που εξανθρωπίστηκε. Ένας ύμνος στο συναίσθημα και στο πνεύμα! Η πρόοδος του νου στις τέχνες και στις επιστήμες είναι η άνοδος στο ανώτερο στασίδι της εξέλιξης, που θα αποτυπωθεί στο άγραφο ημερολόγιο του μέλλοντος. Εκεί φωλιάζει η ελπίδα. Στο άγνωστο. Σε αυτό που δεν έχει ακόμη γραφτεί, γιατί είναι μια ευκαιρία για να γίνεις καλύτερος!

Να τιμήσεις την ύπαρξή σου, αποκαλύπτοντας τις αρετές της καρδιάς σου. Μια λευκή σελίδα για
να τιμήσεις με δυναμισμό τον ουρανό και το χώμα που σου έδωσε πνοή. Η σύσταση της Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος είναι το εξελικτικό σκαλοπάτι στον κλάδο της ναυαγοσωστικής και της πρόληψης τραυματισμών στο νερό, διότι φιλοδοξεί να ενώσει όλες τις ευαίσθητες φωνές για έναν ευγενή σκοπό.

Την αποφυγή των πνιγμών με όπλο την ισχυρή δράση για την άμεση αντιμετώπισή τους. Η ενότητα πολλών συναφών ειδικοτήτων, όμορων οργανισμών, αθλητών και ευαισθητοποιημένων πολιτών θα επιδιώξει να επιτεθεί στην αδιαφορία και στην άγνοια που οδηγεί κατ’ επανάληψη στην απώλεια ζωών στο νερό. Κάθε μέλος της είναι κι ένας πρεσβευτής της ενότητας που προωθεί τη γνώση και την αρετή, δημιουργώντας ένα δίκτυο συνείδησης.

Γίνε κι εσύ ένας κρίκος στην εξέλιξη της διάσωσης της ανθρώπινης ζωής. Ο σκοπός σου θα είναι να παραλάβεις τη σκυτάλη και τα δεδομένα που μεταφέρει η ρη των υψηλών ιδανικών. Κάνε την επιλογή και δημιούργησε ένα φωτεινό μέλλον.

Φωτογραφία: Βασίλης Κουτρουμάνος.

από την Ελένη Ψωμά  Πηγή: Ο ΑΘΛΟΣΩΣΤΗΣ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close