Search

Μνημόνιο συνεργασίας Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

Πειραιάς, 19.2.2020. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων και η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής από τραυματισμούς μέσω της αθλητικής ναυαγοσωστικής.

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΑΜΚΕ, αρ. πρωτ. 489499/4-2-2020) ιδρύθηκε για να συμβάλει στην προστασίας της δημόσιας υγείας από τραυματισμούς μέσω αθλητισμού. Για την επίτευξη των σκοπών της, θα διοργανώνει δραστηριότητες ασφάλειας στο νερό και αθλητικής ναυαγοσωστικής για τα Νομικά Αρωγά Μέλη (φορείς) και Φυσικά Αρωγά Μέλη (άτομα) που θα αποδέχονται τους σκοπούς του καταστατικού της, συνάπτοντας συνεργασίες-συμμαχίες με φορείς κύρους της ημεδαπής και αλλοδαπής.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΣΕΒ), προβλέπει σε σειρά υποπεριπτώσεων στους σκοπούς του καταστατικού του, διατάξεις με άμεση συνάφεια στα ως άνω αναφερόμενα. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην δυνατότητα σύναψης συνεργασιών με φορείς με συναφείς σκοπούς, την διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων βασισμένων σε αγωνίσματα που προσομοιάζουν στην εκπαίδευση των βατραχανθρώπων με σκοπό την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα (δρομικά, κολυμβητικά, διασωστικά κτλ).

Βάση των παραπάνω, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΑΝΕ. Καλούνται τα 1400 Μέλη και οι 8.500 Φίλοι του ΣΕΒ, να εγγραφούν άνευ οικονομικού αντιτίμου μέχρι τις 25/2/2020, ως Φυσικά Αρωγά Μέλη στην ΕΑΝΕ, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στις δραστηριότητες της. Η ασφάλεια στο νερό για την πρόληψη τραυματισμών και άλλων πνιγμών μας αφορά όλους. Η επίτευξή της μέσα από τον μη αγωνιστικό αθλητισμό, είναι ένας καινοτόμος και ψυχαγωγικός τρόπος που θα προστατεύσει μικρούς και μεγάλους. Πληροφορίες για την ΕΑΝΕ και εγγραφή βρίσκονται εδώ: http://sportlifesaving.blogspot.com/

Φωτογραφία: Στάθης Αβραμίδης.

Πηγή: Ο ΑΘΛΟΣΩΣΤΗΣ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close