Search

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος: 18χρονη ξάπλωσε με πονοκέφαλο, έπεσε σε κώμα και ξύπνησε… μητέρα

Μία έφηβη στην Αγγλία, πήγε στο κρεβάτι με πονοκέφαλο, έπεσε σε κώμα και όταν ξύπνησε μετά από τέσσερις μέρες, διαπίστωσε πως είχε γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο λόγος για τη 18χρονη Έμπονυ Στίβενσον, η οποία δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Η κοιλιά της νεαρής κοπέλας, η οποία είναι φοιτήτρια, δεν είχε μεγαλώσει καθόλου, ενώ η ίδια δεν είχε ναυτίες, ούτε και καμία καθυστέρηση περιόδου.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Δεκεμβρίου του 2018, όταν ξαφνικά άρχισε να μη νιώθει καλά, ενώ παραπονιόταν ότι είχε πονοκέφαλο. Ο πονοκέφαλος όμως γρήγορα χειροτέρεψε και η Στίβενσον έπεσε στο πάτωμα, καθώς υπέστη 5 επιληπτικές κρίσεις με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Royal Oldham και να τεθεί σε ιατρικά επαγόμενο κώμα.

Η ίδια, δεν θυμάται τίποτα από τότε, μόνο ότι ξύπνησε μετά από τέσσερις μέρες, όπου είχε γίνει ξαφνικά μητέρα. Δεν είχε ιδέα ότι κυοφορούσε το κοριτσάκι της, το οποίο είχε κρυφτεί σε μία από της δύο μήτρες της. Πρόκειται για μια ασθένεια που ονομάζεται ”Δίκερη Μήτρα” και επηρεάζει μία στις 3.000 γυναίκες.

Οι γιατροί, μετά τις εξετάσεις που της έκαναν, ανακάλυψαν ότι η Έμπονυ, είχε υποστεί προεκλαμψία, η οποία προκάλεσε τις επιληπτικές κρίσεις. Μάλιστα, είπαν στη μητέρα της, ότι το παιδί, έπρεπε να γεννηθεί αμέσως.

Έτσι, η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε καισαρική στις 3 Δεκεμβρίου και γέννησε το μωράκι της, το οποίο ονόμασε Ελοντι. Έκπληκτη, έμαθε ότι έγινε μαμά, τρεις ημέρες μετά, στις 6 Δεκεμβρίου.

«Το να βλέπω το μωρό μου, ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Ήταν πολύ παράξενο. Δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ για τον ερχομό ενός μωρού. Δεν περίμενα ότι θα γίνω μια νέα μητέρα. Αλλά είναι υπέροχη», αναφέρει.

«Είναι το απόλυτο θαύμα. Δε θα άλλαζα την Ελοντι με τίποτα στον κόσμο», προσθέτει.

Φωτο: SWNS
Πηγή: iefimerida.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close