Search

Σερχάν Γιαβάς: Σε όλα τα πράγματα υπάρχει συνταγή επιτυχίας

«Είναι κάποιες στιγμές που θες να σταματήσει ο χρόνος… εκείνη την  ώρα, εκείνη τη στιγμή», κάπως έτσι συμβαίνει και με τον αγαπημένο μας Σερχάν.Από αυτή τη συνέντευξη εκτός των άλλων, θα μου μείνουν δύο πράγματα: Το γλυκό χαμόγελο και η καλοσύνη του απέναντι μας.

Η γοητεία που βγάζει προς τα έξω, αντλείται από τον πραγματικό θησαυρό που έχει στην ψυχή του. Όταν τον ακούς να μιλάει,  σκέφτεσαι ότι έχεις απέναντί σου έναν απλό άνθρωπο και όχι τον ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης.  Επιλεκτικός πάντα με τις συνεργασίες του, εξαιρετικός φίλος στις παρέες του και ένας γλυκός «χαζομπαμπάς» στην πριγκίπισσα της ζωής του, την κόρη του!

Ο Σερχάν Γιαβάς μας ταξιδεύει στα σοκάκια της ζωής του .. Ας τον ακολουθήσουμε!!
Ερ. Να ξεκίνησουμε από το σίριαλ που σε γνωρίσαμε, «Μοιραίος Έρωτας», στο ρόλο του Χαρούν. Στην Ελλάδα είχε μεγάλη επιτυχία από θέμα τηλεθέασης όπου στο πρόσωπο σου δημιουργήθηκε ένας μεγάλος θαυμασμός. Πως νιώθεις για όλη αυτή την αγάπη του κόσμου;

serhan8_resize

Απ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό αλλά δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα αγάπησαν αυτό το ρόλο μου ως Χαρούν γιατί οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν έναν τέτοιο άντρα να έχουν στη ζωή τους. Είναι ο άνθρωπος του «έρωτα». Ο τούρκικος λαός έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με τους Έλληνες. Μεγάλη τιμή για μένα αυτή η εκδήλωση αγάπης και με ανυπομονησία περίμενα πρόταση να παίξω σε ένα σίριαλ στην Ελλάδα.
Έρ. Ο χαρακτήρας του Χαρούν έχει κοινά στοιχεία με τον Σερχάν;
Απ.  Ναι φυσικά. Εάν δεν είχε αυτά τα στοιχεία από το χαρακτήρα μου, δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο και δεν θα πέρναγε στον κόσμο.
Ερ. Τηλεόραση, θέατρο, σινεμά. Τι είναι αυτό που αγαπάς πιο πολύ;

Απ. Στην Τουρκία ο ηθοποιός βγάζει λεφτά από το σίριαλ. Τώρα έχει “πέσει” το σινεμά. Αυτοί που βλέπουν θέατρο είναι πολύ λίγοι και δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση. Εγώ προτιμώ το σινεμά γιατί έχεις άπλετο χρόνο να δουλέψεις το ρόλο σου και δεν έχεις την ανάλογη πίεση όπως σε ένα σίριαλ που πρέπει να βγει σε μια βδομάδα. Εδώ στην Τουρκία ο κόσμος βλέπει πιο πολύ σίριαλ από κάθε άλλη εκπομπή.

serhan_gia_resize

Ερ. Σε προσωπικό επίπεδο, είσαι αυτό το διάστημα ελεύθερος αλλά βέβαια παραμένεις ένας γλυκός «χαζομπαμπάς». Έχεις όμως σκοπό να ξαναπαντρευτείς η το έχεις αποκλείσει τελείως;
Απ.  Φυσικά και δεν αποκλείω το γάμο. Είναι δύσκολο να βρεις τον σωστό άνθρωπο. Δεν κάνω σχέσεις επιπόλαιες. Έχω την κόρη μου, την δουλειά μου και προσπαθώ σε ό,τι κάνω να έχω τη συνταγή της επιτυχίας, κυρίως σε τρία σημεία : στο σώμα μου, στην ψυχή μου και στο χαρακτήρα μου.
Ερ. Τα άμεσα σχέδια σου;
serhan2M
Απ. Δεν υπάρχει κάτι επίσημα ανακοινώσιμο, από Σεπτέμβριο υπάρχουν δυο πρότζεκτ αλλά ακόμα το συζητάμε. Η πίεση είναι κάτι που με αγχώνει και προσπαθώ όσο μπορώ να την ελαττώσω στη ζωή μου.
Ερ. Θα πας κάπου διακοπές;
Απ. Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, αλλά απέναντι από την Μυτιλήνη υπάρχει κάποιος κόλπος, ένα μικρό νησάκι θα πάω  εκεί για μια βδομάδα.  Αυτή την περίοδο πολλοί από τους φίλους μου έρχονται Ελλάδα και γιατί όχι να είναι  και στα δικά μου άμεσα σχέδια για να δω από κοντά όλες τις ομορφιές αυτού του τόπου.
Ερ.  Ποιο θα ήταν το δικό σου μήνυμα για την Ελλάδα, για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας ;
Απ.  Με στεναχωρεί αυτή η κατάσταση όπου δυο γειτονικές χώρες έχουν τέτοιο πρόβλημα. Το παρακολουθούμε κάθε μέρα στις ειδήσεις, μας επηρεάζει. Βέβαια αυτό είναι θέμα της Κυβέρνησης, οι πολιτικοί έχουν την λύση αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος  όλα θα πάνε καλά!
Ερ. Το δικό σου μήνυμα για τους θαυμαστές σου στην Ελλάδα

Απ. «Σε όλους τους φίλους και φίλες μου χωρίς  να ξεχωρίσω Έλληνες και Τούρκους  να ξέρετε ότι σας αγαπάω πολύ και ευχαριστώ που υπάρχετε» (χειρόγραφο)

Συνέντευξη: Εύη Τσολάκη – Αχιλλέας Σακκάς
Διερμηνέας : Ender Pinarbasi 
Επιμέλεια : Άννα Τσιάλτα  
Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close