Search

Στιγμές… από την σχεδιάστρια κοσμήματος Χριστίνα Π. Μαλλάκη

H Χριστίνα Π. Μαλλάκη έχει σπουδάσει στο Parsons School of Design στην Νέα Υόρκη, στο Warwick University στην Αγγλία και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Παράλληλα, έχει εργαστεί για το Αμερικάνικο ELLE Accessories, την Ελληνική VOGUE και έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η DKNY, η Vera Wang κ.ά.. Αυτήν την περίοδο γράφει για ένα Αμερικάνικο site, συνεργάζεται με μεγάλα brand ως influencer, διδάσκει Instagram και σχεδιάζει κοσμήματα για αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια και τη δράση!

Η στιγμή που έγινε η πρώτη ανάμνηση της ζωής σου: Όταν παίζαμε κρυφτό στο χωριό των γονιών μου, την Δεσφίνα, ένα σούρουπο.

Η αξέχαστη στιγμή στο σχολείο: Όταν κατέθεσα στεφάνι στον Ησαΐα, ένα μνημείο ιστορικής σημασίας.

Τη στιγμή που αποκάλυπτες μια ζαβολιά σου: Όταν «κρασάραμε» ένα γκαλά, που προλογούσε ο δήμαρχος Bloomberg και τραγουδούσε η αδερφή της Beyonce, Solange Knowles στην Νέα Υόρκη με την συγγραφέα κολλητή μου, η οποία θα έγραφε για αυτό που κάναμε.

Μια ευτυχισμένη παιδική στιγμή: Στα γενέθλιά μου, που είχαν μαζευτεί όλοι οι φίλοι μου στο σπίτι μου για να γιορτάσουμε. Κάθε φορά που χτυπούσε το κουδούνι, γέμιζα από χαρά.

Η στιγμή που ένιωσες το πρώτο καρδιοχτύπι: Πρώτη Δημοτικού με ένα γλυκύτατο παιδί, τον Γιώργο, το γιό της δασκάλας μας.

Μια στιγμή «αφόρητης τρέλας»: Το βράδυ που κοιμηθήκαμε μετά από ολονύχτιο ξεφάντωμα σε μια ταράτσα στην Μύκονο με μια από τις καλύτερές μου φίλες, την οποία και πάντρεψα αργότερα.

Μια υπέροχη στιγμή με τους φίλους μου: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στο St. Moritz, στην Ελβετία! Εξωπραγματικό κλίμα.

Η στιγμή που έφυγες από το σπίτι για σπουδές: Όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν με δέχτηκαν στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Τότε το Κολλέγιο ήταν στις δόξες του!

Δυο στιγμές από τα φοιτητικά σου χρόνια: Η δουλειά μου στην βιβλιοθήκη. Έγραφα με ένα θερμαινόμενο στυλό στις ράχες των βιβλίων τους κωδικούς αρχειοθέτησής τους. Μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτό είναι πραγματική δουλειά που πληρώνεται. Όταν έγινα πρόεδρος στο Advertising group του Marketing society, με το οποίο διοργανώσαμε πολλές ενημερωτικές ημερίδες για τους μαθητές με στελέχη μεγάλων εταιρειών.

Εκείνη η στιγμή που αποφάσισες να ασχοληθείς με το κόσμημα και την τέχνη: Όταν είχα μόλις επιστρέψει από την Αμερική και είχα αρχίσει να εργάζομαι στην Ελληνική VOGUE.

Οι πρώτες στιγμές στο χώρο του κοσμήματος: Tea parties στο σπίτι μου και προσπάθεια να «μπω» σε καταστήματα.

Η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου πορεία: Η εμπειρία μου στην Ελληνική VOGUE και το Αμερικάνικο ELLE. Οι πάνω από 1200 ώρες σε επιδείξεις μόδας, στις οποίες έχω παρευρεθεί σε Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη. Το γεγονός ότι η Victoria Beckham και η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα – Μαρία έχουν από ένα κόσμημά μου.

Στιγμές ενός ταξιδιού: Το ταξίδι μου στην Βενετία και την Αυστρία, το οποίο το είχα κάνει οδικώς. Πανέμορφα τοπία, υπέροχες εμπειρίες και σίγουρα κάτι που θα κάνω ξανά στο μέλλον!

Η στιγμή που γνώρισες έναν σημαντικό άνθρωπο: Είχα την τύχη και τιμή να με διδάξει Φυσικές Επιστήμες στο Αμερικάνικο Κολλέγιο ο κ. Νίκος Κατσαρός, πρώην διευθυντής ερευνών ΕΚΕΦΕ στον Δημόκριτο.

Η στιγμή της γνωριμίας με έναν μεγάλο έρωτα: Starstruck! Το feeling ήταν το ότι βρισκόμουν σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Εκείνη η στιγμή που ομολόγησες στον εαυτό σου ότι ερωτεύτηκες: Αποκάλυψη, butterflies all over.

Εκείνη η στιγμή που ένιωσες ευτυχία: Περπατώντας στην 5η λεωφόρο, και κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό, saying thank you to the universe for having me there.

Η στιγμή που απογοητεύτηκες: Όταν γίνονται αδικίες και προχωράει αυτός με το καλύτερο contact και όχι με το σπαθί του.

Μια στιγμή που σε πλημμύρισε φόβο: Όταν πριν από δύο χρόνια η διπλανή χώρα έκανε πολλαπλές παραβιάσεις και τα πράγματα βρίσκονταν σε τεντωμένο σκοινί.

Μια τολμηρή στιγμή: Η πρώτη φορά που πήρα ένα βαλιτσάκι και το αμάξι μου και ξεκίνησα μόνη μου tour στα νησιά για δουλειά. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε περισσότερα από δώδεκα νησιά.

Η στιγμή που αποφάσισες να λησμονήσεις κάτι από το παρελθόν: Δεν υπάρχει. Χάρη στο παρελθόν μας, είμαστε αυτοί που είμαστε σήμερα.

Εκείνη η στιγμή που σε πόνεσε: Όταν χώρισα με τον μεγάλο μου έρωτα.

Η στιγμή που άκουσες μια σκληρή αλήθεια: Καθηλωτική και παράλληλα πληθωρικά σημαντική. It made me a better human being.

Η στιγμή που είπες: «Αυτή είναι η ομορφότερη στιγμή της ζωής μου»: Η ζωή μου στην Νέα Υόρκη. Έζησα πολλές ωραίες στιγμές εκεί.

Η στιγμή που περιμένεις εναγωνίως στο μέλλον: Να πετάξω ξανά.

IG: cwilhelmina

Tik Tok: cwilhelmina

FB: Countess Wilhelmina

www.countesswilhelmina.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Αγγελική Τριάντη

Concept: Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close