Search

Στιγμές από την graphic designer Δέσποινα Σακελλαρίδου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει γραφιστική στο I.IEK ΔΟΜΗ, στο Τμήμα: Art & Design στην Αθήνα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Στην πορεία ακολούθησαν θέσεις στο ατελιέ γυναικείων περιοδικών μόδας, στο ελληνικό Harper’s Bazaar και ως Art Director στο ελληνικό ΙnStyle. Παράλληλα, έχω εργαστεί ως freelancer συνεργάτης αναλαμβάνοντας διάφορα projects, που αφορούν έντυπα και εκδόσεις.  Αυτήν την περίοδο εργάζομαι στην εταιρεία Forum, που διοργανώνει εμπορικές εκθέσεις. Είμαι Art Director σε επαγγελματικά περιοδικά, που εκδίδει η Forum.

Η αξέχαστη στιγμή στο σχολείο: Τα γέλια στο γνωστό «μπουγέλο» στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

H στιγμή που αποκάλυπτες μια ζαβολιά σου: Όταν έπρεπε να πω στη μάνα μου ότι χάλασε κάποιο αγαπημένο της ρούχο, που είχα πάρει κρυφά.

Μια ευτυχισμένη παιδική στιγμή: Στις καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές διάβαζα βιβλία στη σκηνή.

Η στιγμή που ένιωσες το πρώτο καρδιοχτύπι: Όταν πήγαινα στο Δημοτικό, ο Κωστής έμενε απέναντι από το πατρικό μου. Από την ντροπή μου δεν του μίλησα ποτέ!

Μια στιγμή «αφόρητης τρέλας»: Στο ταξίδι με τη Σχολή, το «σκάσαμε» με τις φίλες μου από το ξενοδοχείο στη Ρώμη. Θέλαμε να ζήσουμε για λίγο την Roma by night. Μας έψαχναν οι καθηγητές μας!

Μια υπέροχη στιγμή με τους φίλους μου: Στα γενέθλιά μου, όταν έκλεισα τα τριάντα, κάναμε το πιο ωραίο πάρτυ.

Η στιγμή που έφυγες από το σπίτι για σπουδές: Δεν έφυγα ποτέ.

Δυο στιγμές από τα φοιτητικά σου χρόνια: To ταξίδι με τη Σχολή στην Βενετία, την Φλωρεντία και την Ρώμη και η ημέρα της αποφοίτησης.

Εκείνη η στιγμή που αποφάσισες να ασχοληθείς με τη γραφιστική: Η απόφαση πάρθηκε καθότι με γοήτευε ο χώρος της διαφήμισης.

Οι πρώτες στιγμές στο χώρο της γραφιστικής: Είχα άγχος και αγωνία για να τα καταφέρω.

Η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου πορεία: Η συγκίνησή μου, όταν εγκρίθηκε η θέση μου ως Art Director στο InStyle από την ομάδα του αμερικάνικου τίτλου.

Στιγμές ενός ταξιδιού: To road trip στην Αυστρία, που ξεκίνησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το 2011. Ήταν μια σημαντική εμπειρία, με όμορφες εικόνες και γέλιο.

Η στιγμή που γνώρισες έναν σημαντικό άνθρωπο: Δεν είναι άνθρωπος! Είναι η μέρα, που απέκτησα τη σκυλίτσα μου τη Lucy, ένα αδέσποτο κουτάβι. Τότε ήταν τεσσάρων μηνών. Please people: adopt, don’t shop!

Η στιγμή της γνωριμίας με έναν μεγάλο έρωτα: Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα απ’ όσο η Carrie στο Sex and the City: “that zsa zsa zsu feeling”.

Εκείνη η στιγμή που ομολόγησες στον εαυτό σου ότι ερωτεύτηκες: Η στιγμή που κατάλαβα ότι χαμογελάω συνέχεια χωρίς λόγο…

Εκείνη η στιγμή που ένιωσες ευτυχία: Ζω πολλές, μικρές και καθημερινές στιγμές ευτυχίας, όταν ακούω ένα αγαπημένο τραγούδι, όταν δοκιμάζω ένα εύγευστο φαγητό, όταν λαμβάνω ένα απρόσμενο μήνυμα αγάπης, όταν βουτάω στη θάλασσα…

Η στιγμή που απογοητεύτηκες: Όταν κατάλαβα ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα…

Μια στιγμή που σε πλημμύρισε φόβο: Όταν «έφυγε» ξαφνικά μια αγαπημένη συνάδελφος.

Μια τολμηρή στιγμή: Όταν υπερασπίστηκα έναν δικό μου άνθρωπο, γιατί τον αδίκησαν.

Η στιγμή που αποφάσισες να λησμονήσεις κάτι από το παρελθόν: Δεν ξεχνάμε. Μαθαίνουμε και προχωράμε!

Εκείνη η στιγμή που σε πόνεσε: Όταν χώρισα με τον σύντροφό μου.

Η στιγμή που άκουσες μια σκληρή αλήθεια: Λυτρωτική στιγμή… Καλύτερα να μαθαίνεις πάντα την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι.

Η στιγμή που είπες: «Αυτή είναι η ομορφότερη στιγμή της ζωής μου»: Δεν έχει έρθει ακόμα…

Η στιγμή που περιμένεις εναγωνίως στο μέλλον: Η απόκτηση του mine me!

Concept: Βίκυ Μπαφατάκη

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Αγγελική Τριάντη

 
Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close