Search

Κάλεσε όλους τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο για να δουν την υιοθεσία του

Ο 5χρονος Μάικλ κάλεσε στο δικαστήριο ολόκληρη την τάξη του για να δει από κοντά την διαδικασία υιοθεσίας του

Ένας 5χρονος στο Μίσιγκαν προσκάλεσε ολόκληρη την τάξη του στο νηπιαγωγείο για να δουν από κοντά την υιοθεσία του, προκαλώντας συγκίνηση σε χιλιάδες κόσμου. Το μικρό αγόρι, που ονομάζεται Μάικλ, μπήκε επισήμως στην καινούργια του οικογένεια κατόπιν δικαστικής απόφασης που εκδόθηκε την Πέμπτη.

Η κομητεία Κεντ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει τον Μάικλ να κάθεται αναπαυτικά και χαλαρός σε μια μεγάλη καρέκλα, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δίπλα στους θετούς γονείς του. Πίσω τους, χαρούμενοι οι συμμαθητές του κουνούν ξυλάκια που έχουν πάνω τους μια κόκκινη καρδιά.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κάθε παιδί συστήθηκε ξεχωριστά, εξηγώντας γιατί έπρεπε να έρθουν να γιορτάσουν. «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερος φίλος μου», είπε ένα μικρό αγόρι, που ονομάζεται Στίβεν. «Το όνομά μου είναι Λίλη και αγαπώ τον Μάικλ», είπε ένα κορίτσι στην δικαστή Πατρίτσια Γκάρνερ. «Ξεκινήσαμε την σχολική χρονιά ως οικογένεια. Η οικογένεια δεν χρειάζεται να είναι το DNA, επειδή οικογένεια σημαίνει αγάπη και υποστήριξη», είπε η δασκάλα του Μάικλ.

Συμμαθητές, δάσκαλοι και γονείς ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκρότημα όταν άκουσαν την τελική απόφαση, που ολοκλήρωσε επισήμως την διαδικασία υιοθεσίας. Μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο 5χρονος Μάικλ είπε μετά την υιοθεσία του, «Αγαπώ τον μπαμπά μου!», με τον πατέρα του να χαμογελά εμφανώς συγκινημένος.

Η Πέμπτη ήταν η ετήσια Ημέρα Υιοθεσίας του δικαστηρίου του Κέντ, οπότε συνολικά 37 παιδιά «καλωσορίστηκαν με αγάπη και επισήμως στις οικογένειές τους». Με πληροφορίες από BBC Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Είναι η Ημέρα Υιοθεσίας στο Κεντρικό Δικαστήριο του Κεντ. 37 παιδιά υποδέχονται με αγάπη και επίσημα τρόπο τις οικογένειές τους.

Πηγή: www.lifo.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close