Search

Drew Barrymore: «Η μητέρα μου με έβαλε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 μου»

Σοκάρει η διάσημη ηθοποιός μιλώντας για τα εφηβικά της χρόνια.

Η Drew Barrymore μπορεί να ήταν ένα παιδί φαινόμενο, μια star από μωρό, όμως -όπως φαίνεται- η παιδική της ηλικία δε θα έλεγε κανείς πως ήταν «παραμυθένια».

Η διάσημη ηθοποιός έχει αναφερθεί πολλές φορές στα προβληματικά παιδικά της χρόνια, στον εθισμό της στα ναρκωτικά και στην εφηβεία της που μόνο φυσιολογική δε θα την χαρακτήριζε κανείς. Η απότομη δημοσιότητα έκανε την μικρή -τότε- Drew ανήμπορη να την διαχειριστεί στον βαθμό που της αναλογούσε, με αποτέλεσμα η ζωή της να πάρει μια καθοδική πορεία που ακόμα και οι παπαράτσι (που αναζητούσαν τότε ακόμα και μια φωτογραφία της για να πουλήσουν αδρά) αρνούνταν να πιστέψουν.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η ηθοποιός στον Χάουαρντ Στερν, ανέφερε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η Barrymore αποκάλυψε πως η μητέρα της την έκλεισε σε μια «ψυχιατρική πτέρυγα» για 18 μήνες. «Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο που ονομάζεται Van Eyes Psychiatric. Και δεν θα μπορούσες να τα βγάλεις πέρα εύκολα εκεί μέσα και αν το έκανες, θα σε πέταγαν είτε σε ένα δωμάτιο απομόνωσης ή θα σ’ έδεναν στο προσκέφαλο του κρεβατιού σου», είπε η ηθοποιός.

Η star εξήγησε ότι η μητέρα της, Jaid Barrymore, συνειδητοποίησε κάποια στιγμή πως η κόρη της είχε εξελιχθεί σ’ ένα κακομαθημένο παιδί που τα είχε όλα, (δόξα, χρήματα), κάτι που την είχε φέρει εκτός ορίων. Η Barrymore παραδέχτηκε πως «πήγαινα σε κλαμπ και δεν πήγαινα σχολείο. Έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και, ξέρετε, ήμουν εκτός ελέγχου. Έτσι, μερικές φορές ήταν τόσο χιουμοριστικό όλο αυτό άλλα κάποιες άλλες φορές ήμουν τόσο θυμωμένη που έβγαινα εκτός εαυτού και τελικά κατέληξα σε αυτό το “πράγμα”».

Το “πράγμα” στο οποίο αναφερόταν η Barrymore είναι ένα δωμάτιο με ηχομόνωση, μέσα στο οποίο αναγκαζόταν να ηρεμήσει στο τέλος, μερικές φορές με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της. Αναγνώρισε ότι ήταν μια ακραία μορφή πειθαρχίας, αλλά με τον καιρό συνειδητοποίησε ότι ήταν αυτό που χρειαζόταν εκείνη τη δεδομενη στιγμή. «Ρώτησα τον εαυτό μου “γιατί συμβαίνει αυτό;” και σκέφτηκα, ίσως χρειάζομαι την πιο τρελή μορφή πειθαρχίας, επειδή όλα ήταν τόσο προσιτά διαθέσιμα σε μένα και εγώ τα κατέστρεφα μένοντας στον δικό μου κόσμο, και ίσως χρειαζόμουν κάτι τέτοιο για να ξεκινήσω να βλέπω την ουσιαστική πλευρά της ζωή μου», εξήγησε η ηθοποιός στην συνέντευξή της.

«Και η αλλαγή μου πήρε καιρό. Τους πρώτους 6-8 μήνες ήμουν τόσο θυμωμένη. Δεν μπορούσα να δω καθαρά», τόνισε η star.

Και δεν ήξερε τι να κάνει με αυτό!», είπε η Barrymore για τη στάση της μητέρα της.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η Barrymore την συγχώρεσε για την επιλογή της αυτή αναθεωρώντας πολλά πράγματα.

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Πιθανότατα ένιωθε ότι δεν είχε κάτι άλλο να κάνει, ήταν η μόνη της ελπίδα.

Και είμαι βέβαιη ότι έζησε με πολλή ενοχή για χρόνια, σχετικά με τη δημιουργία αυτού του “τέρατος” αλλά πόνεσε και πολύ γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν ήθελα να της μιλήσω…».

Η σχέση τους τώρα έχει ομαλοποιηθεί και όλη αυτή η περιπέτεια έχει διδάξει στην Drew πώς να είναι καλύτερη μητέρα, φίλη αλλά και άνθρωπος, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στην συνέντευξη.

Πηγή:https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/217440/drew-barrymore

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close