Search

Βραβείο Sciacca “Ad Memoriam” στη μνήμη του 19χρονου Mirko Farci… ο οποίος δολοφονήθηκε για να υπερασπιστεί τη μητέρα του από την βίαιη δολοφονική επίθεση του πρώην συντρόφου της….

Ο Mirko Farci δολοφονήθηκε στις αρχές Μαΐου 2021 από τον 29χρονο Πακιστανό Masih Shahi. Δυο βαθιά μαχαιρώματα στο στήθος προκάλεσαν το θάνατο του αγοριού, ένα από τα οποία τρύπησε στον πνεύμονα.

Ο Mirko είχε προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη μητέρα του από την επιθετικότητα της πρώην συντρόφου της στο σπίτι του στο Tortolì στην Σαρδηνία, προστατεύοντάς την με το σώμα του, αλλά έπεσε νεκρός έπειτα από τη θανατηφόρο μαχαιριά στην καρδιά.

Η μητέρα του, η 50χρονη Paola Piras μετά τις 17 μαχαιριές που δέχτηκε νοσηλεύεται ακόμη και σήμερα στο νοσοκομείο Lanusei…

O Lorenzo ο μεγάλος αδερφός με τον μικρό Mirko 

Ο 19χρονος Mirko είναι ένα θύμα μιας απόπειρας γυναικοκτονίας… Δολοφονήθηκε για να υπερασπιστεί την μητέρα του…. Πέθανε σαν ένας «ήρωας»….

Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν από τον αδερφό του Lorenzo Farci 

2 comments

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close