Search

Η μεταμόρφωση της Τζένιφερ Κόνελι από την παιδική ηλικία στα 51 της χρόνια

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν οι Τζένιφερ Λόπεζ, Άνιστον και Γκάρνερ κυριαρχούσαν στο Χόλιγουντ, μια άλλη Τζένιφερ αναδύθηκε ως ένα είδος εναλλακτικού cool-girl. Η Jennifer Connelly. Η πρωταγωνίστρια των αναγνωρισμένων από τους κριτικούς δραματικών ταινιών όπως το “Ρέκβιεμ για ένα όνειρο” και το “A Beautiful Mind” απογειώθηκε στα 30 της χρόνια, αλλά υπήρχε εδώ και δεκαετίες, χτίζοντας σιωπηλά ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με ποικίλα έργα που κυμαίνονταν από το τρομακτικό “Phenomena” του Ντάριο Αρτζέντο μέχρι την ανατρεπτική ταινία της Disney για υπερήρωες “The Rocketeer”.

Αν και είναι παντρεμένη με έναν σούπερ σταρ του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, η Connelly θέλει να κρατάει την ιδιωτική της ζωή ιδιωτική και ως εκ τούτου κάνει συχνά μεγάλα διαλείμματα από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν της αρέσει η ζωή στο Χόλιγουντ, λέγοντας στον Independent ότι προτιμά να παραμένει χαμηλών τόνων. “Προτιμώ να κάνω παρέα με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου όταν δεν δουλεύω. Το να πηγαίνω σε πρεμιέρες δεν είναι η ιδέα μου για μια διασκεδαστική βραδιά”, εξήγησε. Αν και η καριέρα της είχε τα σκαμπανεβάσματά της, η Connelly παραμένει μια από τις πιο αξιόπιστες σταρ του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, η Connelly δεν είναι απλώς μια ηθοποιός. Εκτός από τον χρόνο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Connelly έχει ασχοληθεί με πολλές άλλες μορφές ψυχαγωγίας, όπως το μόντελινγκ, το τραγούδι και το να είναι εκπρόσωπος μακιγιάζ. Ακολουθεί μια αναδρομή στη μεταμόρφωση της Τζένιφερ Κόνελι, από την παιδική της ηλικία έως την ηλικία των 51 ετών.

Ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ 

Η Jennifer Connelly γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στο Brooklyn Heights της Νέας Υόρκης. Παρόλο που αργότερα θα κέρδιζε θαυμαστές και διακρίσεις ως ηθοποιός, η πρώτη απόπειρα της Connelly να ασχοληθεί με την ερμηνεία ήταν κάτι διαφορετικό: ήταν παιδί μοντέλο. Σύμφωνα με τον Independent, ένας οικογενειακός φίλος ενημέρωσε τους γονείς της για ένα κάστινγκ και τα υπόλοιπα ήταν ιστορία.

“Ξεκίνησα όταν ήμουν δέκα χρονών, κάνοντας αυτό”, είπε στον Anderson Cooper στο talk show του- ο ασημότριχος παρουσιαστής ειδήσεων αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε ξεκινήσει το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία. Η μελλοντική ηθοποιός του “Blood Diamond” δέθηκε με τον παρουσιαστή επειδή και οι δύο είχαν υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Ford όταν ήταν νεότεροι- ενώ ο Cooper εμφανιζόταν κυρίως σε καταλόγους ρούχων, η Connelly ήταν λίγο πιο εμφανής. Υπήρξε πολλές φορές μοντέλο για το εξώφυλλο του Seventeen, εμφανιζόμενη μάλιστα σε αυτό που το περιοδικό αποκαλεί σήμερα ένα από τα πιο εμβληματικά του εξώφυλλα- η εικόνα της δεκαετίας του ’80 απεικονίζει μια νεαρή Connelly με ένα σούπερ ψηλό πλαϊνό πόνυ και εντελώς σωληνωτά μωβ κοσμήματα (επάνω).

Αργότερα, αναπολώντας την πρώιμη καριέρα της, εξομολογήθηκε στον Independent: “Δεν ήμουν η μεγαλύτερη επαναστάτρια ως παιδί- ήθελα να κάνω τη δουλειά μου, να εμφανίζομαι στην ώρα μου και να είμαι υπεύθυνη για την καριέρα μου”. Το μόντελινγκ θα αποδεικνυόταν, πράγματι, ένα σημαντικό σκαλοπάτι στην πορεία της Connelly προς την κορυφή.

Μεταπήδησε στον κινηματογράφο το 1984

Η πρώιμη επιτυχία της Jennifer Connelly στο παιδικό μόντειλνγκ δεν ήρθε χωρίς κόστος- αργότερα δήλωσε στο Rolling Stone: “Έκανα λίγο μόντελινγκ, το οποίο μισούσα, και μετά ενδιαφέρθηκα για την υποκριτική”. Ευτυχώς, το ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό της διευκόλυνε το επόμενο βήμα: “Τηλεφώνησα λοιπόν σε ένα πρακτορείο και έκλεισα ραντεβού”. Αγωνιζόταν για τη μετάβαση στον κόσμο της κινηματογραφικής υποκριτικής, και φαίνεται ότι ήταν απλή υπόθεση για την εκκολαπτόμενη νεαρή σταρ. Το 1984, η Connelly επιλέχθηκε για να παίξει στο αστυνομικό έπος του Sergio Leone “Once Upon a Time in America”, μια ταινία όπου έπρεπε να χορέψει και να φιλήσει ένα αγόρι. Στην ταινία πολλαπλών γενεών, η Connelly υποδύθηκε μια νεότερη εκδοχή της Deborah, του χαρακτήρα της Elizabeth McGovern.

Αν και η ταινία ήταν αρχικά μια κριτική και εμπορική αποτυχία, σήμερα θεωρείται μια από τις καλύτερες γκανγκστερικές ταινίες όλων των εποχών. Η Connelly δήλωσε ότι είχε μια σπουδαία εμπειρία στο πρώτο της κινηματογραφικό γύρισμα και αναπολεί την ταινία με αγάπη. Στην πραγματικότητα, στην Connelly δεν αρέσει να βλέπει τη δική της δουλειά, αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει το “Once Upon a Time in America”, λέγοντας στο Rolling Stone ότι μπορεί να ξαναδεί την ταινία μόνο “επειδή παίζω σε αυτήν τόσο σύντομα”.

Είχε μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία

Η Τζένιφερ Κόνελι δούλεψε καθ’ όλη τη δεκαετία του ’90, αλλά εκτός από μερικές μικρότερες επιτυχίες, όπως το “The Rocketeer” της Disney και το “Higher Learning” του Τζον Σίνγκλετον, η καριέρα της Κόνελι δεν απογειώθηκε πραγματικά μέχρι το 2000, όταν πρωταγωνίστησε στο “Requiem for a Dream”, το ανεξάρτητο δράμα του Darren Aronofsky για μια ομάδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διάφορες εξαρτήσεις. Η ίδια δήλωσε στο Vulture χρόνια αργότερα: “Θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ το σενάριο και ένιωθα έντονα γι’ αυτό. Το έβρισκα συγκινητικό. Καταστροφικό, αλλά και πραγματικά συγκινητικό. Θυμάμαι ότι ήθελα τόσο πολύ να συμμετέχω σε αυτό”.

Η Connelly θυμήθηκε ότι ο Aronofsky δεν ήταν πρόθυμος να την επιλέξει, και ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η καριέρα της βρισκόταν σε δύσκολη φάση, αλλά διευκρίνισε: “Έκανε μία από τις καλύτερες οντισιόν που έχω δει μέχρι σήμερα. Ήρθε και δεν περίμενα τίποτα, και έφυγε με τον ρόλο”.

Στην ταινία, η Connelly υποδύεται τη Marion, μια μοδίστρα που βυθίζεται στον εθισμό στην ηρωίνη μαζί με τον φίλο της, τον οποίο υποδύεται ο Jared Leto. Η ταινία περιλαμβάνει μια κλιμακούμενη, γκροτέσκα σκηνή όπου η Μάριον υποβαθμίζεται σεξουαλικά μπροστά σε μια ομάδα από λάγνους άνδρες και είναι μια από τις στιγμές που ξεχωρίζουν και σήμερα που ο κόσμος θυμάται από την ταινία. Το Film Inquiry, για παράδειγμα, την αποκαλεί την πιο “αποκρουστική” σκηνή σε ολόκληρη την ταινία.

Έκανε την έρευνά της για το A Beautiful Mind

Το 2001, η Τζένιφερ Κόνελι πρωταγωνίστησε στην ταινία “A Beautiful Mind”, απέναντι από τον Ράσελ Κρόου. Η ταινία αναφέρεται σε έναν μαθηματικό ονόματι John Nash (τον οποίο υποδύεται ο Crowe) που αναπτύσσει σχιζοφρένεια- η Connelly υποδύθηκε την Alice Nash, τη σύζυγό του. Αν και ο συμπρωταγωνιστής της ως γνωστόν απέφευγε να έρθει σε επαφή με τον άνδρα που υποδυόταν στην οθόνη, η Connelly δήλωσε στο Female.com.au ότι ήθελε να γνωρίσει τη γυναίκα που υποδυόταν στην ταινία. Συγκεκριμένα, είχε ετοιμάσει ολόκληρη ομιλία, θέλοντας να πει στην πραγματική Alice Nash: “Σε ερμηνεύβω, λίγο πολύ. Πώς είναι η ζωή σου; Υπάρχει κάτι που θα ήθελες πραγματικά να μεταφέρω για σένα ή υπάρχει κάτι που είναι σημαντικό για σένα και δεν το μεταφέρω; Θα το σεβαστώ αυτό”. Ωστόσο, όταν πραγματικά συναντήθηκαν, η γυναίκα απλώς τη ρώτησε πώς είναι να δουλεύεις με τον Crowe, και η Connelly δεν είχε πραγματικά την ευκαιρία να διερευνήσει το ρόλο.

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά στο τέλος. Η ερμηνεία της κέρδισε σοβαρές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός Όσκαρ, για τον καλύτερο β’ γυναικείο ρόλο. “Από κάποιο όμορφο γύρισμα της μοίρας κατέληξα σε αυτό το επάγγελμα που απαιτεί να νιώθω και με βοηθάει να μαθαίνω”, είπε κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της και πρόσθεσε: “και καμία ταινία δεν με έχει συγκινήσει ή με έχει διδάξει περισσότερο από το “A Beautiful Mind””.

Παντρεύτηκε έναν συμπρωταγωνιστή της

Αν και ήταν ο παιδικός έρωτας του Paul Bettany, η Jennifer Connelly γνώρισε τελικά τον άντρα που θα γινόταν ο σύζυγός της στα γυρίσματα της ταινίας “A Beautiful Mind”. Ωστόσο, δεν βγήκαν ραντεβού παρά μόνο αργότερα – πιο συγκεκριμένα, μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Ο Bettany δήλωσε στον Larry King ότι αν και η σύνδεσή τους ήταν άμεση, σημειώνοντας: “Αυτό που συνέβη ήταν η 11η Σεπτεμβρίου. Ήμουν στην Τοσκάνη. Ψώνιζα και είδα αυτό το πλήθος έξω από αυτό το καφέ”. Έγινε μάρτυρας της συντριβής του δεύτερου αεροπλάνου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και έτρεξε στο σπίτι του για να επικοινωνήσει με την Connelly, κάτι που του πήρε δύο ημέρες λόγω του πόσο μπλοκαρισμένες ήταν οι τηλεφωνικές γραμμές. “Θυμάμαι πολύ καθαρά να σκέφτομαι: “Τι κάνεις… ωχ””, θυμάται. “Συνειδητοποίησα ότι ήμουν ερωτευμένος”. Όταν τελικά συνδέθηκε μαζί της, της είπε: “Ας παντρευτούμε”. Ναι, σωστά: ο Bettany της έκανε πρόταση γάμου πριν καν βγουν τυπικά ραντεβού.

Ο Bettany και η Connelly παντρεύτηκαν τελικά δύο χρόνια αργότερα, το 2003. Η ίδια δήλωσε στο Glamour ότι ένιωσε έλξη για τον Βρετανό, εξηγώντας: “Ήταν κάτι στον τρόπο που ήμασταν μαζί. Μου φαινόταν ως κάποιος μοναδικός, σπάνιος και όμορφος και μου άρεσε ο τρόπος που ήταν στον κόσμο. Μου άρεσε ο τρόπος που ήταν με τους ανθρώπους”.

Το Hulk σταμάτησε τη δυναμική της

Ενώ ο σύζυγος της Jennifer Connelly, Paul Bettany, θα γινόταν σούπερ σταρ του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ως Vision, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Marvel προσπαθούσε ακόμα να βρει τι να κάνει με τη βιβλιοθήκη των υπερηρώων της. Μετά την επιτυχία του “Spider-Man” το 2002, την επόμενη χρονιά το στούντιο κυκλοφόρησε το “Hulk”, μια αυτόνομη ταινία για τον χαρακτήρα που αργότερα θα υποδυόταν από τους Ed Norton και Mark Ruffalo στο MCU. Σε συνέντευξή της στο Sci-Fi Wire, η Connelly μίλησε για τον ρόλο της στην επερχόμενη τότε ταινία, επιμένοντας: “Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και φιλόδοξη”. Έπλεξε το εγκώμιο του σκηνοθέτη Ang Lee και είπε στο πρακτορείο ότι “δεν μιλάει για έναν τύπο που τρέχει με πράσινα κολάν και μια γυαλιστερή ταινία γεμάτη διασκέδαση για παιδιά. Μιλάει με βάση την τραγωδία και το ψυχόδραμα”.

Ωστόσο, η ταινία ήταν μια κριτική και εμπορική αποτυχία- το στούντιο θα ξεκινούσε από την αρχή και θα έκανε το “The Incredible Hulk” μόλις πέντε χρόνια αργότερα. Δυστυχώς, το “Hulk” κυκλοφόρησε λίγο μετά τη νίκη της Connelly με Όσκαρ, ανακόπτοντας τη δυναμική της. “Δεν μειώνει την εμπειρία για μένα”, υποστήριξε η ίδια στον Guardian χρόνια αργότερα. “Αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εντελώς ουδέτερη γι’ αυτό. Ποιος δεν θα ήθελε οι άνθρωποι να ανταποκριθούν θετικά σε κάτι που φτιάχνουν;”.

Μετά το “Hulk” απομακρύνθηκε για αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, επανεμφανιζόμενη το 2005 με το remake του J-horror “Dark Water…”, το οποίο επίσης απέτυχε κριτικά. Η Τζένιφερ Κόνελι, η ανερχόμενη, αξιοσέβαστη δραματική ηθοποιός, δεν υπήρχε πια.

Η Revlon ήρθε και την κάλεσε…

Το 2008, μετά από δύο χρόνια ταινιών που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτικούς όσο και το κοινό, η Jennifer Connelly έγινε εκπρόσωπος της Revlon. Ο David Kennedy, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Revlon Cosmetics έγραψε: “Η Jennifer Connelly είναι μια σύγχρονη, δυναμική και έξυπνη γυναίκα. Είναι επιτυχημένη σύζυγος, μητέρα και ηθοποιός και οι επιτυχίες της συμπληρώνουν το πνεύμα της μάρκας Revlon”. Η Connelly μοιράστηκε τις δικές της σκέψεις, προσθέτοντας: “Η Revlon είναι μία από τις μεγάλες εμβληματικές μάρκες του σήμερα και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος μιας εταιρείας που έχει κάνει τόσα πολλά για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο”.

Άρχισε να γυρίζει διαφημίσεις τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με το Just Jared.Μια διαφήμιση του 2012 για την αλυσίδα φαρμακείων Boots στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει την ηθοποιό να φοράει ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν σε ένα δείπνο και, ανεξήγητα, να ελέγχει το κραγιόν της σε μια γυαλιστερή τοστιέρα. Εκτός από τις έντυπες και τηλεοπτικές διαφημίσεις της, η Connelly εμφανίστηκε και αυτοπροσώπως για λογαριασμό της μάρκας, βοηθώντας να φιλοξενήσει το 2009 την έκδοση του Entertainment Industry Foundation Run/Walk for Women της εταιρείας στην Times Square, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Το Celebrity Net Worth αναφέρει ότι οι συμφωνίες της με την Revlon και άλλες εταιρείες όπως η Shiseido βοήθησαν να ανεβάσει την καθαρή της αξία άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταινία “He’s Just Not That Into You”

Αν και πήρε την περισσότερη κριτική αναγνώριση από τα δράματα και έχει παίξει σε ταινίες τρόμου όπως το “Phenomena” και το “Dark Water”, το 2009 η Τζένιφερ Κόνελι έκανε μια στροφή στην καριέρα της προς τις ρομαντικές κωμωδίες. Στο “He’s Just Not That Into You” του Ken Kwapis, η Connelly υποδύθηκε τη Janine, μια γυναίκα που ανακαινίζει εμμονικά το σπίτι της, ενδεχομένως για να αποσπάσει την προσοχή της, ώστε να μην χρειάζεται να διορθώσει τη σχέση της με τον σύζυγό της (Bradley Cooper). Αν και το Showbiz Junkies προσπάθησε να πείσει την Connelly να παίξει μαζί τους στη συνέντευξη και να διαλέξει ποιος άλλος χαρακτήρας θα ήθελε να είναι, εκείνη επέμεινε ότι της άρεσε πολύ ο χαρακτήρας της. Επιπλέον, η φημισμένη απομονωμένη ηθοποιός δεν ήθελε να ασχοληθεί με τις συμβουλές που προσφέρει η ταινία για άνδρες και γυναίκες- παρόλο που βασίστηκε σε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας, είπε ότι δεν θεωρεί την ταινία ως “συμβουλή”, αυτή καθαυτή, απλά ως “μια διασκεδαστική συλλογή ιστοριών”.

Σε συνέντευξή της σχετικά με το κάστινγκ της ταινίας, δήλωσε στον Emmanuel Levy: “Η Janine είναι λίγο παλιομοδίτικη από ορισμένες απόψεις. Μισεί τα ψέματα, οπότε γι’ αυτήν είναι πολύ σημαντικό να είναι με κάποιον ευθύ και ειλικρινή, να εμπιστεύεται τον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί. Της αρέσει η ιδέα του γάμου”.

Η καριέρα της άλλαξε μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Jennifer Connelly μίλησε με ειλικρίνεια για την εγκυμοσύνη της στο “The Late Show With David Letterman” στις αρχές του 2011 (στο People), περιγράφοντας τη ναυτία της στις αρχές των πρώτων δύο μηνών. “Έπρεπε να στέκομαι σε ένα σημείο, το οποίο έτυχε να είναι μπροστά από το ψυγείο μου”, είπε, παρομοιάζοντας τη διατήρηση της ναυτίας της υπό έλεγχο με την ευθυγράμμιση των άστρων για την αποσπασματική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, είχε ένα αστείο στο μανίκι της, συνεχίζοντας: “το οποίο ήταν ανοιχτό, με εμένα να βουτάω κουλούρια σε τυρί κρέμα και να τα γεμίζω στο στόμα μου. Αν το έκανα αυτό, ήμουν καλά”.

Μέχρι εκείνη τη χρονιά, η Connelly είχε έναν γιο από την εποχή που ήταν ανύπαντρη μητέρα στη δεκαετία του ’90, καθώς και ένα μικρό αγόρι με τον Paul Bettany- έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, μια κόρη, με τοκετό στο σπίτι με νερό (σύμφωνα με το US Weekly).

Αργότερα δήλωσε στο Town & Country ότι η γέννηση της κόρης της άλλαξε το είδος των ρόλων που της προσφέρονταν. “Ξαφνικά διαβάζω σενάρια στα οποία είμαι η μητέρα της γυναίκας που πηγαίνει στην περιπέτεια και κάπως σαν να κάθομαι στο περιθώριο. Έλεγα, ‘Για περίμενε ένα λεπτό’. Το ενδιαφέρον ήταν ότι φάνηκε να συμβαίνει τόσο γρήγορα”.

Επανενώθηκε με τους πρώην συνεργάτες της το 2014

Το 2014, η Jennifer Connelly πρωταγωνίστησε στην ταινία “Νώε”, ένα βιβλικό έπος για την κιβωτό του Νώε. Πριν από την κυκλοφορία της, η ταινία δημιούργησε διαμάχη σχετικά με το πόσο βιβλική ακρίβεια θα ήταν – που προκλήθηκε, όχι σε μικρό βαθμό, από τη δήλωση του σκηνοθέτη ότι θα ήταν “η λιγότερο βιβλική βιβλική ταινία που έχει γυριστεί ποτέ” στο The New Yorker. Η Connelly, ωστόσο, υπερασπίστηκε την ταινία, η οποία απαγορεύτηκε σε πολλές χώρες, σύμφωνα με το Mother Jones- ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε την πιστή σύζυγο του Νώε που κατασκεύαζε βάρκες, δήλωσε στη βρετανική Vogue: “Ένιωσα ότι, ενώ ήταν δημιουργική, ήταν επίσης πραγματικά αληθινή στο πνεύμα της ιστορίας, όπως ήταν στη Βίβλο. Δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις των ανθρώπων στα πράγματα, και ένιωσα ότι όλοι το προσέγγιζαν πολύ υπεύθυνα και με σεβασμό”.

Η ταινία την επανένωσε με δύο από τους πιο διάσημους συνεργάτες της: Ο Ράσελ Κρόου υποδύθηκε για άλλη μια φορά τον σύζυγό της μετά το “A Beautiful Mind”, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Ντάρεν Αρονόφσκι, ο οποίος είχε βάλει την Κόνελι σto “”Requiem for a Dream. Ο Aronofsky δήλωσε στην Telegraph ότι ήθελε πραγματικά την Connelly για τον ρόλο και ανησυχούσε ότι ο κόσμος θα αποσυντονιζόταν από την επανασύνδεσή της με τον Crowe, αλλά αποφάσισε ότι άξιζε τον κόπο. “Στην πραγματικότητα είναι το πρώτο πρόσωπο που σκέφτηκα ενώ δούλευα πάνω στο σενάριο”, εξήγησε.

Η ταινία ήταν μια επιστροφή στη φόρμα για την ηθοποιό, αποσπώντας της την αναγνώριση των κριτικών- αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 76% Fresh στο Rotten Tomatoes.

Ξεκίνησε μια τηλεοπτική σειρά ενώ ήταν έγκλειστη

Μετά από ένα ακόμη διάλειμμα από τη μεγάλη οθόνη στα τέλη της δεκαετίας του 2010, η Τζένιφερ Κόνελι έκανε μια μεγάλη επιστροφή στην υποκριτική υψηλού προφίλ όταν πρωταγωνίστησε στο “Snowpiercer”, μια σειρά για ένα μετα-αποκαλυπτικό τρένο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις αρχές του 2020, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου βρισκόταν σε καραντίνα λόγω των πρώτων ημερών της πανδημίας COVID-19. Η πρωταγωνίστρια του “House of Sand and Fog” δήλωσε στο περιοδικό Emmy ότι η ίδια και τα παιδιά της αγωνίζονταν χωρίς πολλές ανθρώπινες σχέσεις, ενώ ήταν κλειδωμένα μαζί στο Βερμόντ. Αναλυτικότερα ανέφερε στο Good Morning America, εξηγώντας: “Τους λείπουν οι φίλοι τους, αλλά πρέπει να πω ότι το σχολείο έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, οπότε ευχαριστώ τους δασκάλους τους και ευχαριστώ όλους τους δασκάλους εκεί έξω”.

Η Connelly πρωταγωνίστησε στο παρελθόν σε μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο “The $treet” στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πριν βρει την επιτυχία χάρη σε μια σειρά από δραματικές ταινίες που απέσπασαν μεγάλη επιτυχία και την οδήγησαν στο να κερδίσει ένα Όσκαρ. Η σειρά που δημιούργησε ο Ντάρεν Σταρ για τη Wall Street διήρκεσε μόνο δώδεκα επεισόδια πριν ακυρωθεί, και θα περνούσαν σχεδόν δύο δεκαετίες πριν η Κόνελι επιστρέψει στο μέσο.

Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό Emmy ότι δεν απέφευγε συνειδητά την τηλεόραση, αλλά “δεν είχε παρουσιαστεί το [κατάλληλο] έργο”. Το “Snowpiercer”, ωστόσο, ήταν διαφορετικό. “Με τράβηξε πραγματικά αυτή η ιστορία και μου κίνησε την περιέργεια ο χαρακτήρας μου”, εξήγησε- στη σειρά υποδύεται τη Melanie, μία από τους μυστηριώδεις επικυρίαρχους που δημιούργησαν και διοικούν την κοινωνία στο τρένο.

Η Τζένιφερ ανέβηκε στους ουρανούς στο Top Gun Maverick

Η Τζένιφερ Κόνελι απουσιάζει από πρωταγωνιστικούς ρόλους για σχεδόν μισή δεκαετία- εμφανίστηκε το 2017 στο “Only the Brave”, μια ταινία για πυροσβέστες, και ακολούθησε ένας ρόλος στο “Alita: Battle Angel” το 2019. Ωστόσο, η Connelly θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη το 2022 στην ταινία “Top Gun: Maverick”, την πολυαναμενόμενη συνέχεια της κλασικής ταινίας του Τομ Κρουζ της δεκαετίας του ’80. Στην ταινία δράσης, η Connelly υποδύεται την Penny, το ερωτικό ενδιαφέρον του χαρακτήρα του Cruise- φωτογραφίες από τα γυρίσματα που μοιράστηκε το Movieweb έδειξαν το δίδυμο πάνω σε μια μοτοσικλέτα, παραπέμποντας προφανώς σε μια εμβληματική σκηνή από την αρχική ταινία.

Η ταινία έχει καθυστερήσει αρκετές φορές λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, οπότε η Connelly άρχισε να κάνει για πρώτη φορά δηλώσεις για το ρόλο στις αρχές του 2021. Η ίδια και ο Cruise αποκάλυψαν στον Graham Norton ότι εκείνος, ας πούμε, της κρατούσε μεταφορικά το χέρι και τη βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο της πτήσης που περιέγραψε ως “πραγματικά παραλυτικό” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας – κάτι που είναι σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πόσο μεγάλο μέρος της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από τα αεροπλάνα! “Αρχικά, όταν υπέγραψα για να κάνω την ταινία, δεν υπήρχαν πτήσεις για τον χαρακτήρα μου”, επέμεινε η Connelly. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Cruise την ανέλαβε ούτως ή άλλως, πετώντας ο ίδιος το αεροπλάνο.

Κείμενο-απόδοση: Βίκυ Μπαφατάκη

Πηγή: https://www.nickiswift.com/ BY ERIC LANGBERG

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close