Search

Ο Χάρι και η Μέγκαν “κινδυνεύουν να χάσουν την Αμερική” αν συνεχίσουν τις βασιλικές επιθέσεις μετά το θάνατο της βασίλισσας

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν ζητήσει ανακωχή μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ “κινδυνεύουν να χάσουν την Αμερική” αν συνεχίσουν τις βασιλικές επιθέσεις μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, προειδοποίησε σήμερα ένας κορυφαίος γκουρού δημοσίων σχέσεων.

Η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ, έβαλε στο ράφι το podcast της Archetypes για έξι εβδομάδες και ακύρωσε μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon στον απόηχο της τραγωδίας.

Εκείνη και ο Χάρι παρέστησαν στην οικογενειακή αγρυπνία στο Westminster Hall, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ, καθώς υποστηρίζεται ότι οι τέσσερις έχουν “τρέχουσα ανακωχή”.

Αλλά ο Martin Townsend, πρώην συντάκτης της Sunday Express και ανώτερος σύμβουλος στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Pagefield, δήλωσε ότι η συμπάθεια για τη βασιλική οικογένεια είναι σε υψηλότατο επίπεδο, γι’ αυτό και τόνισε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να αποφύγουν οποιαδήποτε κριτική σε έναν θεσμό που πενθεί.

Ο βασιλιάς Κάρολος “ανησυχεί” για τους Βρετανούς που αντιμετωπίζουν την κρίση του κόστους ζωής “δύσκολος χειμώνας


Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ, ο Χάρι και η Μέγκαν απεικονίζονται στο Westminster Hall καθώς το φέρετρο με τη σορό της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ολοκληρώνει το ταξίδι του

Ο ίδιος δήλωσε στην Telegraph : “Ο Κάρολος είναι ο βασιλιάς και ως εκ τούτου, αυτομάτως διαθέτει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από ό,τι παλαιότερα. Αυτή η υποστήριξη έχει αυξηθεί μόνο λόγω του αξιοσημείωτου τρόπου με τον οποίο οδήγησε ένα έθνος που πενθεί.

“Έτσι, αν ο Χάρι και η Μέγκαν επιλέξουν να επιτεθούν σε όλα αυτά τώρα – θα φανούν εντελώς εκτός κλίματος. Το πρόβλημα για το ζευγάρι, ωστόσο, είναι ότι φαίνεται να μπορούν να κερδίσουν δημοσιότητα μόνο για τις βολές τους εναντίον των βασιλικών. Μόλις αυτό σταματήσει – τι τους έχει απομείνει;”.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας απεικονίζονται με τον δούκα του Σάσεξ και τη δούκισσα του Σάσεξ να βλέπουν λουλούδια και αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ από το κάστρο του Ουίνδσορ ( Image: Getty Images)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αυτοβιογραφία του Χάρι, την οποία έγραψε ως φάντασμα ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας J. R. Moehringer, ακυρώθηκε εξ ολοκλήρου μετά τον θάνατο της γιαγιάς του.

Όμως το βιβλίο, που περιέχει “οικεία” απομνημονεύματα, έχει ήδη υποβληθεί και εγκριθεί από τους δικηγόρους.

Η συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας στην Oprah Winfrey, που μεταδόθηκε πριν από περίπου 18 μήνες, πιστεύεται ότι αναστάτωσε τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Kate.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι, δούκας του Σάσεξ, έχουν μια “τρέχουσα ανακωχή”.  Εικόνα: Getty Images

Μια πηγή από το περιβάλλον του Γουίλιαμ και της Κέιτ δήλωσε: “Θεωρούν ότι η Oprah ξεπέρασε τα όρια και ότι κάποιος πρέπει να αναγνωρίσει τα κίνητρα πίσω από αυτό και τον πόνο που προκάλεσε. Αισθάνονται ότι έπρεπε να είναι ατσάλινοι για να στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν μπορείς απλά να λες αυτά τα εξαιρετικά ανατρεπτικά πράγματα χωρίς να υπάρχουν συνέπειες”.

Ένας άλλος insider, όμως, δήλωσε επίσης στην Telegraph: “Είναι πολύ δύσκολο να περνάς χρόνο με κάποιον, ή ακόμα και να μιλάς ανοιχτά, όταν ξέρεις ότι γράφει βιβλίο για σένα και δίνει συνεντεύξεις. Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί αυτή τη στιγμή”.

Τα βασιλικά αδέλφια θα σταθούν απόψε στην κεφαλή και στους πρόποδες της κατακόρυφης, μαζί με τα ξαδέλφια τους Peter Phillips, Zara Tindall, πριγκίπισσα Beatrice, πριγκίπισσα Eugenie, Lady Louise Windsor και James, υποκόμη Severn, για να αποτίσουν φόρο τιμής στη γιαγιά τους.

Απόδοση – Μετάφραση: Βίκυ Μπαφατάκη

Πηγή: https://www.mirror.co.uk/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close