Search

Ο καλλιτέχνης Crat Mark… Η αστείρευτη αγάπη του για την τέχνη του “graffiti”

Ο Χρήστος Μαρκάκης, γνωστός στο χώρο των καλλιτεχνικών ως Crat Mark… Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε στη Πάτρα μηχανικός ανακαίνισης και αποκατάστασης κτηρίων. Εξειδικεύεται στο ελεύθερο-γραμμικό σχέδιο και σε διάφορα ψηφιακά προγράμματα επεξεργασίας κ σχεδίασης. Επίσης έχει ασχοληθεί με μελέτες παραδοσιακών οικισμών και μνημείων. Ενδιαφέρον βρίσκει σε παλαιώσεις αντικειμένων, είτε σε έπιπλα είτε σε αγάλματα. Γενικά πολλές τέχνες όπως η γλυπτική, ο μοντελισμός συρματοτεχνία, οι εικονογραφήσεις και η δημιουργία τοιχογραφιών κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τα τελευταία χρόνια! Το ένα φέρνει το άλλο και δε σταματάει ποτέ ο τροχός … Απ’ όλα αυτά εξελίσσει με αστείρευτη αγάπη, την τέχνη του “graffiti” δίνοντας όσο περισσότερο χρώμα μπορεί στη καθημερινότητα μας!

ΜΕΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (14m*3.5m) graffiti art 2019

Ένας μύθος κρύβεται πίσω απ’ αυτή τη τοιχογραφία, του ερωτευμένου Ποσειδώνα με τη μέδουσα! Βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου στο φρούριο Κούλε και χαρίζει στους θεατές ένα μαγικό ταξίδι στη φαντασία!

ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΜΕΔΟΥΣΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ? (8m*3.5m)
graffiti art 2020

Η τοιχογραφία αυτή βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το προηγούμενο σχέδιο. Δημιούργημα της φαντασίας και αυτή τη φορά, όπου μια γυναικεία μορφή με τα περίτεχνα μπλεγμένα πλοκάμια της μας τραβάει με το βλέμμα της στο κόσμο του βυθού!

από τη Νίκη Δελή

1 comment

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close