Search

Μεταγονιδιωματική: Πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων

Η Dna sequence είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την συνεργασία με την ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει εφαρμογή της μεταγονιδιωματικής τεχνολογίας για την χαρτογράφηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Η εφαρμογή θα γίνει σε συνεργασία με την Ιατρική σχολή Αθηνών και συγκεκριμένα με το εργαστήριο της Καθηγήτριας κυρίας Παγώνας Λάγιου και με τον Επίκουρο καθηγητή κύριο Γκίκα Μαγιορκίνη.

Η Dna sequence ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία την Kαθηγήτρια κυρία Αναστασία Κοτανίδου, η οποία ηγείται του έργου και τον πρόεδρο της Ιατρικής σχολής Αθηνών Καθηγητή κύριο Γεράσιμο Σιάσο.

Ευχάριστη συγκυρία, η ανάδειξη από την διεθνή εφημερίδα Life science review της Dna sequence ως company of the year στην βιοασφάλεια και στην Βιοπαρακολούθηση.

Για ακόμη μία φορά Έλληνες επιστήμονες πρωτοπορούν. Όπως επισημαίνεται η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί ένα σύγχρονο όπλο που προστίθεται για την αντιμετώπιση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, πάντα σε συνεργασία με τους εποπτικούς φορείς της χώρας.

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close