Search

Η Επιστήμη συναντάει την Τέχνη. Ιατρικό Συμπόσιο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Ο καθηγητής Bob Khana ιδιοκτήτης του DrBK Training Institute στην Αγγλία και πρόεδρος της International Academy of Advanced Facial Aesthetics (IAAFA) για πρώτη φορά έρχεται στην χώρα μας.

Σκοπός της επίσκεψής του είναι να παρουσιάσει  στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, σε 200 Έλληνες γιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, τη φιλοσοφία της τεχνικής του “Facial Artistry Concept”, να αναδείξει τις βασισμένες σε αυτή τεχνικές του αλλά και να συστήσει τις καινοτόμες τεχνολογίες των νέων σειρών Pluryal Biofillers και Pluryal Densifiers.

Το 1ο Symposium στην Ελλάδα με τίτλο When Science meets Artistry…” το διοργανώνει η εταιρεία  Lancy  με σκοπό να αναδείξει τα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής που εξασφαλίζονται όταν η επιστήμη συνδυάζεται με κορυφαίες και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Οι τεχνολογίες αυτές δεν είναι άλλες από την Τεχνολογία HPN η οποία ανήκει στην Αναγεννητική ιατρική και η καινοτόμος Βιοτεχνολογία MATRICYAL 3D. Και οι δύο τεχνολογίες θεωρούνται το μέλλον της Αισθητικής Ιατρικής. Αναπτύχθηκαν λόγω της νέας τάσης που χαρακτηρίζει την εποχή και που θα κυριαρχήσει από εδώ και στο εξής για μια «Καθαρή Ομορφιά» τη λεγόμενη “Clean Beauty Trend” αλλά και από την ανάγκη της εποχής για πιο φιλικά προς το περιβάλλον (green) προϊόντα.

Αποχαιρετάμε το Antiaging                    Καλωσορίζουμε το Proaging

Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι δύο ακολουθούν τη φιλοσοφία Pro-aging (και όχι την Anti-aging που επικρατούσε μέχρι σήμερα) δηλαδή το να μπορούν οι άνθρωποι σε οποιαδήποτε ηλικία να δείχνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Η αγορά των ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών αναπτύσσεται ραγδαία λόγω της αύξησης της αισθητικής συνείδησης και της αύξησης του ποσοστού του ηλικιωμένου πληθυσμού στον κόσμο.

Οι κατηγορίες ανθρώπων που ενδιαφέρονται επίσης για την βελτίωση της εικόνας τους αλλάζει.

Η ενημέρωση, η διάδοση της γνώσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμβάλλουν ώστε οι περισσότεροι να επιθυμούν περισσότερο προληπτικές θεραπείες. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα πράσινα προϊόντα «clean beauty» που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον. Αυτό εκδηλώνεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό νεότερων ασθενών που αναζητούν εύπλαστα και βιολογικά προϊόντα.

Όλα όσα αναφέραμε, τα προσφέρουν τα νέα καινοτόμα προϊόντα Pluryal και για αυτό είναι προϊόντα που κάθε επαγγελματίας υγείας οφείλει να περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό του, αν θέλει να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις και τάσεις της εποχής που διανύουμε.

Η εταιρεία Lancy είναι μια εταιρεία με καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα Αισθητικής Ιατρικής, επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου brand dermal filler, Restylane, στην Ελλάδα αλλά και του επίσης κορυφαίου premium brand Pluryal. Κύρια αποστολή της Lancy είναι η Ομορφιά ενώ στις αξίες της συγκαταλέγονται η ασφάλεια, η ποιότητα, η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση των πελατών της. Όραμά της είναι να γίνει η Νο1 εταιρεία στον κλάδο τα επόμενα 3 χρόνια, παρέχοντας στους γιατρούς τη δυνατότητα να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες μέσω STAR products στους ασθενείς τους.

Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες :

Κατερίνα Λιάνου, Brand Marketing Manager

(00 30) 6945-594296, lianou@lancy.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close