Search

Νίκος Βιδάλης: Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ., Β’ Θεσσαλονίκης… Όταν η επιστήμη συναντά επιτυχώς την επιχειρηματικότητα

Ο Νίκος Βιδάλης, με διττή επαγγελματική ιδιότητα, του χημικού και του επιτυχημένου επιχειρηματία συνιστά τη νέα πρόταση υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης. Άνθρωπος ευγενικός, με πολιτικό ήθος συστήνεται  στους ψηφοφόρους του και εκφράζει σκέψεις και οράματα για ένα ομορφότερο αύριο της Θεσσαλονίκης και εν γένει της Ελλάδας.

«Έχω την τιμή να αποτελώ μια από τις επιλογές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Βιδάλης «Κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Β’ Θεσσαλονίκης. Αισθάνομαι έτοιμος και αποφασισμένος με αίσθηση καθήκοντος και δυναμική παρουσία, καθώς και με απόλυτη συνειδητότητα, εμπειρία και γνώση για το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας, ώστε να αγωνιστώ καταρχάς για το νικηφόρο αποτέλεσμα του κόμματός μας και συνάμα για την δική μου εκλογή».

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία της προσωπικότητάς του και της πορείας που συνετέλεσαν για την βουλευτική του υποψηφιότητα; «Από πολύ νέος είχα ενταχθεί στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Η οικογένειά μου έχει πολιτικές διαδρομές και μάλιστα ο πατέρας μου υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με τη Ν.Δ. επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η προσωπική μου διαδρομή στην πολιτική συμπεριλαμβάνει τη συμμετοχή μου στο φοιτητικό συνδικαλιστικό όργανο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως φοιτητής και πτυχιούχος του χημικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ως επιχειρηματίας στο χώρο του εμπορίου, της βιομηχανίας και των εξαγωγών, συμμετέχω ως Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων Δέρματος και ταυτόχρονα είμαι συντονιστής του Τομέα Μεταποίησης στη Γραμματεία Παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Νίκος Βιδάλης είναι ένας άνθρωπος βγαλμένος από τα «σπλάχνα» της κοινωνίας που συνδυάζει την επιστήμη με την επιχειρηματικότητα αρμονικά  και επιθυμεί να συνδράμει με την εμπειρία του στη νέα γενιά πολιτικών που θα εκλεγούν από την κάλπη της 21ης Μαΐου για μια πιο ‘όμορφη’ Β’ Θεσσαλονίκη και για μια πιο στιβαρή Ελλάδα. «Εκείνο που έχει αξία για εμένα είναι το πολιτικό ήθος, να βρίσκομαι πλάι στους φίλους και συμπολίτες μου με τους οποίους να μοιράζομαι ένα ουσιαστικό αξιακό σύστημα, κοινούς στόχους και δράσεις με δυναμική.

Η Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι «Πρωταγωνίστρια» με προσωποποιημένους ρόλους, με επίκεντρο τον πολίτη και τα καθημερινά του ζητήματα.  Πρέπει να είναι εκείνη που θα συμπαρίσταται στον νέο αγρότη και θα του δίνει κίνητρα, αυτή που θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, αλλά και τον τουρισμό μέσα από αναπτυξιακές προοπτικές. Επιπρόσθετα θα είναι εκείνη που θα ενισχύσει τα αντιπλημμυρικά έργα και θα βελτιώσει τους οδικούς άξονες. Είναι εκείνη που θα παράσχει στους πολίτες τη δημόσια και την κοινωνική ασφάλεια, την αναβάθμιση των υποδομών υγείας, μια ιδιαίτερη πολιτισμική ταυτότητα, κίνητρα για ενεργούς νέους και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και κυρίως υψηλή ποιότητα ζωής». 

«Στις επικείμενες εκλογές» αναφέρει ο Νίκος Βιδάλης «δεν πρέπει να λείψει κανένας από την κάλπη και όλοι οφείλουν να δώσουν το παρόν ώστε να συνεχιστεί ο  εκσυγχρονισμός της χώρας και το ευοίωνο μέλλον της, καθώς και η πρέπουσα εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Πρέπει να αποτραπεί πάσα δύναμη που θα οδηγήσει τη χώρα σε πισωγυρίσματα και ο ελληνικός λαός να δώσει τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι μπορούμε όλοι μαζί με πίστη και εμπιστοσύνη  να πάμε τη χώρα μπροστά… Καλώ, επίσης, όλους τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτούν και να προχωρήσουμε μαζί στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις του σύγχρονου αύριο και τη Β’ Θεσσαλονίκης μπροστά… πυλώνα ανάπτυξης με νέους ανθρώπους στο πολιτικό προσκήνιο και καινοτόμες ιδέες».

από τη Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close