Search

«Στιγμές»… από την σχεδιάστρια μόδας Ελίνα Κορδάλη

Η αγάπη μου για τη μόδα με οδήγησε στις σπουδές πάνω στο σχέδιο μόδας στο Istituto Marangoni του Μιλάνου στην Ιταλία και έπειτα στο μεταπτυχιακό μου πάνω στο styling στο IED University της Βαρκελώνης. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου επέστρεψα στην Αθήνα, έκανα πρακτική στο περιοδικό ELLE και έπειτα ξεκίνησα τα madame shou shou όπου η επιτυχία ήρθε σχεδόν αμέσως. Με αποκορύφωμα την συμμετοχή στην έκθεση μόδας Pure London 2013. Σημαντικές έως τώρα συνεργασίες είναι οι στολές που σχεδίασα για το ξενοδοχείο AMAN Resorts και τα Rocabella Art Hotel & Spa σε Μύκονο και Σαντορίνη. Τέλος, απολαμβάνω και αγαπώ ιδιαίτερα, το σχεδιασμό tailor made φορεμάτων και νυφικών.

Στιγμές…

Η στιγμή που έγινε η πρώτη ανάμνηση της ζωής σου: Θυμάμαι μόλις περπάτησα πρώτη φορά που ήμουν με την αδερφή μου, ήθελα να παίξω στην γειτονιά μας και κατέβαινα όλα τα σκαλιά με τον ποπό, φωνάζοντάς της να με περιμένει.

Μια αξέχαστη στιγμή στο σχολείο: Έριχνα φαγητά στην τσουλήθρα για να μην περιμένω στην ουρά!

Τη στιγμή που αποκάλυπτες μια ζαβολιά σου: Δεν τις αποκάλυπτα!

Μια ευτυχισμένη παιδική στιγμή: Με την αδερφή μου να παίζουμε τις κυρίες και να φοράμε τα ρούχα της μαμάς μας.

Η στιγμή που ένιωσες το πρώτο καρδιοχτύπι: Στη πρώτη δημοτικού με έναν χοντρούλη συμμαθητή μου, τον Χρήστο, που του τραγουδούσα χοντρούλη μου σε αγαπώ.

Μια στιγμή ‘αφόρητης τρέλας’: Να χορεύουμε λαμπάντα με τις φίλες μου και να σπάμε το τραπέζι του σαλονιού σε ηλικία 7 χρονών.

Μια υπέροχη στιγμή με τους φίλους μου: Στα τελευταία γενέθλιά μου που ήταν όλοι όσοι αγαπώ εκεί.

Η στιγμή που έφυγες από το σπίτι για σπουδές: Όταν έφυγα για το Μιλάνο και αποχαιρέτησα την οικογένεια μου.

Δυο στιγμές από τα φοιτητικά σου χρόνια: Με την συγκάτοικό μου να έχουμε ξεχάσει ένα φαγητό στο φούρνο και να φοβόμαστε να τον ανοίξουμε και μια άλλη να κουβαλάμε τόσα πράγματα (τσάντες σχεδίου, τεράστιες σακούλες με ψώνια για το σπίτι) και να χτυπάμε τους περαστικούς.

Εκείνη η στιγμή που αποφάσισες να ασχοληθείς με το σχέδιο: Με τα ρούχα madame shou shou και άρχισα να ακούω όμορφα σχόλια.

Η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου πορεία: Όταν σχεδίασα τις στολές για ένα 7στερο ξενοδοχείο παγκοσμίας φήμης.

Στιγμές ενός ταξιδιού: Στο ταξίδι στην Λατινική Αμερική όπου μέναμε για 1 εβδομάδα στον Αμαζόνιο και πέρασε δίπλα μου το πιο επικίνδυνο φίδι.

Η στιγμή που γνώρισες έναν σημαντικό άνθρωπο: Σημαντικό άνθρωπο θα έλεγα τον Παύλο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου.

Η στιγμή της γνωριμίας με έναν μεγάλο έρωτα: Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε για τις ανάγκες της δεύτερης φωτογράφησης της madame shou shou μέσα σε ένα «γλυκό» περιβάλλον.

Εκείνη η στιγμή που ομολόγησες στον εαυτό σου ότι ερωτεύτηκες: Ένα ασταμάτητο χαμόγελο γέμισε το πρόσωπό μου.

Εκείνη η στιγμή που ένιωσες ευτυχία: Πρωινά στο αυτοκίνητό μου πηγαίνοντας στη δουλειά που νοιώθω πλήρης και γεμάτη αγάπη από τους γύρω μου.

Η στιγμή που απογοητεύτηκες: Όταν συνειδητοποιείς ότι όλοι οι άνθρωποι δεν κάνουν για όλα.

Μια στιγμή που σε πλημμύρισε φόβο: Η στιγμή του να χάσω κάποιον που αγαπάω.

Η στιγμή που αποφάσισες να λησμόνησες κάτι από το παρελθόν: Προσπαθώ να μην ξεχνάω αλλά να εξελίσσομαι.

Εκείνη η στιγμή που σε πόνεσε: Το τέλος μια σχέσης ερωτικής ή φιλικής προκαλεί πάντα πόνο.

Η στιγμή που άκουσες μια σκληρή αλήθεια: Η σκληρή αλήθεια πάντα πονάει, άσχετα αν σε εξελίσσει.

Η στιγμή που περιμένεις εναγωνίως στο μέλλον: Προτιμώ να ζω το ΤΩΡΑ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα

Concept: Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close