Search

Αποκλειστική συνέντευξη του Murat Yidirim στα G. Sciacca στο Βατικανό

Ο Τούρκος ηθοποιός Murat Yildirim πριν από τη βράβευσή του από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca με το Βραβείο Κινηματογράφου – Θεάτρου δήλωσε αποκλειστικά στην Δώρα Αυγουλίδου και στο peoplenews.gr (χορηγός επικοινωνίας των Βραβείων), ότι όταν έμαθε για την υποψηφιότητα και κατόπιν την βράβευσή του από την Γενική Γραμματέα των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη – με την βοήθεια στην μετάφραση της Τίνας Ζωγοπούλου – αρχικά ξαφνιάστηκε και εξεπλάγην.

Θεωρεί ότι στην επιλογή του συνέβαλαν τα τουρκικά σήριαλ, – όπως η σειρά Asi που διακρίθηκε στο Φεστιβάλ καλύτερης τηλεοπτικής σειράς στο Μόντε Κάρλο το 2011 – τα οποία έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος και η βράβευσή του τον κάνει περήφανο και είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την χώρα του.

Ο Murat Yildirim με το Βραβείο Κινηματογράφου – Θεάτρου για νέους ανοίγει ένα νέο δρόμο διακρίσεων σε διεθνές επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του Βραβείου, ο παρουσιαστής Savino Zaba διάβασε την αιτιολογία της βράβευσής του, χαρακτηρίζοντας τον νεαρό ηθοποιό, αξιόλογο πολύ αγαπητό στην πατρίδα του και με μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του που τον καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές ελπίδες της χώρας του.

από την Βίκυ Μπαφατάκη

Δεκέμβριος 2012

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close