Search

Δώρα αγάπης στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’ από την Ελληνική Γραμματεία των Διεθνών Βραβείων Sciacca

Σε μια αγκαλιά χώρεσε η αγάπη των παιδιών για τους ανθρώπους της Ελληνικής Γραμματείας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca που επισκέφτηκαν τον Πάτερ Αντώνιο και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Επικεφαλής η Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη, μέλος της Κριτικής Επιτροπής και ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από τον Πάτερ Αντώνιο στους χώρους της Κιβωτού και πρόσφεραν είδη ρουχισμού που συνέλεξαν φίλοι των Βραβείων με την ευγενική πρωτοβουλία του συγγραφέα Γιώργου Πασχαλίδη.

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης με τα παιδιά της Κιβωτού

Η Βίκυ Μπαφατάκη μίλησε για το σημαντικό έργο των Βραβείων, για τη διάδοση του πολιτισμού και του εθελοντισμού παγκοσμίως και μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου, Καθηγητή & Κληρικού Don Bruno Lima και του Αντιπροέδρου Giovanni Cinque και δεσμεύτηκε εκ μέρους της Επιτροπής, ότι θα στηρίζουν το σημαντικό έργο της Κιβωτού που πλαισιώνεται από εκατοντάδες εθελοντές.

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης σε χαρούμενη ατμόσφαιρα – από τον ενθουσιασμό των παιδιών στο πρόσωπό του – συνομίλησε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα. Δεσμεύτηκε ότι θα επισκέπτεται συχνά τα παιδιά και θα στηρίξει την προσπάθεια της Κιβωτού. Ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ελληνικής Γραμματείας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca για την ευαισθησία τους και κυρίως για τη συμβολή τους ώστε να προταθεί «η Κιβωτός του Κόσμου» υποψήφια για Διεθνές Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς για το 2012.

Από την Κατερίνα Νίκου

Φεβρουάριος 2012

www.kivotostoukosmou.org/kivotos/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close