Search

Διάδοχοι/ Ένα τρεντ που το έλεγαν Μέγκαν

Συνέβη πρώτα με τη Νταϊάνα, μετά με την Κέιτ Μίντλετον. Και τώρα είναι η σειρά της Μέγκαν Μαρκλ: το νέο μέλος του οίκου των Ουίνδσορ, γράφει η Corriere della Sera, είναι «τρέντι». Από εμπορικής άποψης, ό,τι αγγίζει μετατρέπεται σε χρυσό: τα ρούχα, το χτένισμα, τα αξεσουάρ, τα λευκά δόντια σε στιλ Χόλιγουντ, ακόμη και η μύτη έχουν οπαδούς και μιμητές σε όλο τον κόσμο. Ολοι είναι σκλαβωμένοι από το στιλ της, όπως βεβαίως και από το παραμύθι της ηθοποιού που ερωτεύεται τον πρίγκιπα και τον παντρεύεται.

Σε αντίθεση με την Κέιτ, η Μέγκαν δεν θα γίνει βασίλισσα. Απολαμβάνει, επομένως, περισσότερη ελευθερία. Θα μπορούσε, αν ήθελε, να συνεχίσει την καριέρα της και όχι να υπάρχει μόνο στο πλευρό του Χάρι.

Ο βρετανικός και ο αμερικανικός Τύπος ωστόσο διψούν για πληροφορίες: είναι πράγματι πρόθυμη να εγκαταλείψει τον κόσμο της ψυχαγωγίας και να αφιερωθεί σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες; Ή σκέφτεται να λανσάρει με κάποιους φίλους, όπως είναι η Βικτόρια Μπέκαμ, μία σειρά καλλυντικών; Προς το παρόν γίνονται μόνο υποθέσεις.

Η μεταμόρφωση της Δούκισας του Κέιμπριτζ, από σύντροφο του φοιτητή Γουίλιαμ σε fiancée και τελικά σύζυγο ενός μελλοντικού βασιλιά ήταν άψογη, χωρίς ολισθήματα τα οποία, πάντως, θα ήταν κατανοητά. Η Μέγκαν έχει μια εξαιρετική καθηγήτρια και φαίνεται διατεθειμένη να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κέιτ, αν είναι αλήθεια, όπως διαβεβαιώνει ο αγγλικός Τύπος, ότι πήγε με τον Χάρι στη Νίκαια για την Πρωτοχρονιά και στο αεροπλάνο επέλεξαν την οικονομική θέση. Μαζί με τους τρεις ανθρώπους της προσωπικής τους φρουράς, κατέλαβαν τις τελευταίες τρεις σειρές της καμπίνας σε μια πτήση της British Airways.

Σε σύγκριση με τη βρετανική ακαμψία, η Μέγκαν διαθέτει σίγουρα μια αμερικάνικη άνεση. Αλλά, επιπλέον, αυτή η νότα της κανονικότητας που δείχνουν οι τέσσερις νέοι πρίγκιπες διαμορφώνοντας το μέλλον των Ουίνδσορ, θυμίζει πολύ το μυστικό της Νταϊάνα. Την φόρμουλα που την μεταμόρφωσε, όπως είχε πει ο Τόνι Μπλερ, σε «πριγκίπισσα του λαού».

Πηγή: Corriere della Sera (έντυπη έκδοση)

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close